Stavka policistov!

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
Ne maram preveč policajev, ampak da se jih tako hebe, pa je res žalostno!!! Ko poslušam tega Gorenaka, mi rata slabo. Pa koji k.urac, on misli, da bodo policisti delali zastonj al kaj!?
crazy1.gif
Res imajo slabo plačo in ne smejo popuščati!!!

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
10% nižja plača in en mesec zamaknjen regres ni zajebavanje.

Nič regresa, mesece zamaknjena plača in neplačani prispevki so zajebavanje.

Nizke plače pa imamo itak vsi, tak da ne to kot argument uporabljat. Sem prvi, ki vsem potrojil plače. Če bi bil vila in imel čarobno palčko. Samo je nimam. Vlada je tudi nima. Niti kdorkoli drug.

bjani

Pripravnik
25. jan 2010
322
0
16
imam idejo, naj vprašajo 120.000 ljudi na borzi, če želi kdo delati na policiji in to za 10% nižjo plačo ..ja tudi tiste z visoko izobrazbo
grims-1.gif

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.105
464
83
45
dolenska
Ah dej nehi, tlele sam mal pokličem in že fušam. Si misliš, v gradbeništvu.
Tistih 120 jurjev je po moje 70% lenuhov. To je samo moje mnenje. Moja mat je bla par mesecev na borzi in že delala. Ena sodelavka njena, 10 let mlajša pa že par let na borzi. Mat je stara 53 let. Če češ delat je del.

Seveda ima piolicija tudi razpise in se naj javijo. Tudi tisti s šolami.

Emaster

Guru
Izključen uporabnik
1. sep 2007
1.070
528
113
...v senci...
Citat:
Uporabnik zabar pravi:
Ne maram preveč policajev, ampak da se jih tako hebe, pa je res žalostno!!! Ko poslušam tega Gorenaka, mi rata slabo. Pa koji k.urac, on misli, da bodo policisti delali zastonj al kaj!?
crazy1.gif
Res imajo slabo plačo in ne smejo popuščati!!!

...seveda vsi smo za šparanje, samo ne na naš račun...jaz bi jim pustil iste plače in potne stroške in regres, če se ne motim to zahevajo, samo ne se pol bunit, če bo plača kaka 2 ali 3 mesece zamujala...kar je realna slika velikega dela gospodarstva, ki dela za manjše plače...

bjani

Pripravnik
25. jan 2010
322
0
16
a si morda pomislil, kakšen pa je odstotek "lenuhov" na policiji in v drugih državnih službah ...ljudi, ki hodijo v službo samo da jim "prodže vreme" in nima država od njih nobene prave koristi in to ne hodijo za 700 eur ...

bjani

Pripravnik
25. jan 2010
322
0
16
glede na učinkovitost, bi rekel kar velik
evil.gif

recimo primer, ko so nekateri frapirani, ker ima sodišče v Oslu vprimeru Breivik, razpravo vsak dan ..nepomljivo
shocked-1.gif

bjani

Pripravnik
25. jan 2010
322
0
16
še vedno velja moj predlog ...da (poskusno) naredimo zamenjavo obstoječih policajev z "lenuhi" na borzi
evil.gif

Zetor

Pripravnik
6. apr 2010
451
2
16
Citat:
Uporabnik bjani pravi:
a si morda pomislil, kakšen pa je odstotek "lenuhov" na policiji in v drugih državnih službah ...ljudi, ki hodijo v službo samo da jim "prodže vreme" in nima država od njih nobene prave koristi in to ne hodijo za 700 eur ...
Problem je ta trotarija nima osnov kaj pomeni delo-delati. Vedno bodo uzaljeni ce jim tako reces,ker enostavno niso nikoli delali in nevedo kaj to pomeni,on ko se zjutro privlece tja v pisarno je vse hudo dneva ze naredil....

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.156
1.252
113
42
sej uni v gospodarstvu in privatniki tudi skoz jamrajo namesto da bi malo več delal

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.332
7.089
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Ah dej nehi, tlele sam mal pokličem in že fušam. Si misliš, v gradbeništvu.
Tistih 120 jurjev je po moje 70% lenuhov. To je samo moje mnenje. Moja mat je bla par mesecev na borzi in že delala. Ena sodelavka njena, 10 let mlajša pa že par let na borzi. Mat je stara 53 let. Če češ delat je del.

Seveda ima piolicija tudi razpise in se naj javijo. Tudi tisti s šolami.
kdo jih je silil v policijsko solo. Kdo jih sili v sluzbo? Naj dajo odpoved in naj grejo na zavod, za siviljo v muro. Tam se cedita med in mleko. Ali pa h kakemu gradbeniku lopato gonit na 30C ko jih ze ravno omenjas. O plaacah, regresih, prevoznih stroskih, malicah zgoraj nastetih ne bi razpravljal. Ko bos enega od nastetih izkusil bos drugace pisal.
edit: malo za šalo malo za res

1479497-pic25189.jpg

Priponke

• 1479497-pic25189.jpg
    1479497-pic25189.jpg
    61,6 KB · Ogledi: 116
Nazadnje urejeno:

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.105
464
83
45
dolenska
Hja, Hanzi. Kaj pa čem sem vse to dal skoz in sem sedaj v uniformi?
aplauz.gif

Ja, gradbinc sem, sedaj pravosodni. Mislim, da vem kaj mi češ povedat. Pri katerem gradbincu si ti delal, da veš kako se dela na gradbišču? Pa na soncu, poleti toplomer popuši, če kaže samo do 57 stopinj.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.332
7.089
113
pri taščici
Uradno pri tistem ki ga ni vec. V imenu ima dolenjski kraj pri lj. Sicer pa pri tem gradbincu ni bilo "tezav" ker nisem bil vec fizikalc, pa ceprav sem bil na terenu. No za cas prakse v soli je bila druga pesem. Da o casu "preko studenta" pri privatniku in polaganju tegole na strehah in podobno pri 30+C ne izgubljam besed. Takrat se pa stopi vsaka odvecna mascoba. Te je sedaj precej prevec, ampak strehe in podobno so zame zgodovina.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.673
3.190
113
v lokalni ostariji
smoukar praviš da dobiš "fuš" takoj... ja se dobi takole priložnostno kakšen dan za lopatat.. me pa zanima če bi šel za 500€ mesečno lopatat od jutra do noči? seveda ko delaš to za "priboljšek" ko ti paše je nekaj. ko to delaš dnevno za preživetje pa ni več tako enostavno...