Citat:
Uporabnik zabar pravi:
Ne maram preveč policajev, ampak da se jih tako hebe, pa je res žalostno!!! Ko poslušam tega Gorenaka, mi rata slabo. Pa koji k.urac, on misli, da bodo policisti delali zastonj al kaj!?Res imajo slabo plačo in ne smejo popuščati!!!![]()
Problem je ta trotarija nima osnov kaj pomeni delo-delati. Vedno bodo uzaljeni ce jim tako reces,ker enostavno niso nikoli delali in nevedo kaj to pomeni,on ko se zjutro privlece tja v pisarno je vse hudo dneva ze naredil....Citat:
Uporabnik bjani pravi:
a si morda pomislil, kakšen pa je odstotek "lenuhov" na policiji in v drugih državnih službah ...ljudi, ki hodijo v službo samo da jim "prodže vreme" in nima država od njih nobene prave koristi in to ne hodijo za 700 eur ...
kdo jih je silil v policijsko solo. Kdo jih sili v sluzbo? Naj dajo odpoved in naj grejo na zavod, za siviljo v muro. Tam se cedita med in mleko. Ali pa h kakemu gradbeniku lopato gonit na 30C ko jih ze ravno omenjas. O plaacah, regresih, prevoznih stroskih, malicah zgoraj nastetih ne bi razpravljal. Ko bos enega od nastetih izkusil bos drugace pisal.Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Ah dej nehi, tlele sam mal pokličem in že fušam. Si misliš, v gradbeništvu.
Tistih 120 jurjev je po moje 70% lenuhov. To je samo moje mnenje. Moja mat je bla par mesecev na borzi in že delala. Ena sodelavka njena, 10 let mlajša pa že par let na borzi. Mat je stara 53 let. Če češ delat je del.
Seveda ima piolicija tudi razpise in se naj javijo. Tudi tisti s šolami.