Stavite kaj?

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Zadnje čase mi je prišlo v navado kupovanje kofija-to-go na Petrolih, kapučino je 1€, pa kkr veliko ga dobiš. In tako si kuham kofe pa opazujem zraven ene tipe s ful listki, pa kombinacijami, gledajo une 3 LCDje kjer se skrolajo tekme in rezultati vse naenkrat, napišejo ful listkov in tako... Pa ugotovim da nisem stavil še NIKOLI
shocked-1.gif
OK loto pa to že kdaj vplačam, ampak stave so mi pa španska vas.

A kaj posebnega zamujam? Pol sem malo pogledal zunaj, noben od teh tipov ni bil s poršejem, kar dva peš pa en s kolesom
grin1.gif
, tako da nekih hudih dobitkov verjetno ni. A te to zasvoji ali kako?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Nekaj kolegov stavi in pravijo, da dobijo kar nekaj denarja, recimo 100€ na teden. Je pa res, da nikoli noben ne bo povedal koliko je izgubil ampak samo koliko je dobil, ker če bi človek kar tako dobival vsak teden potem nihče v službo nebi hodil več
tongue-1.gif

Drugače pa jaz tudi še nikoli v življenju nisem stavil, še iger na srečo ne igram - edino ko sem bil v Monaku sem kupil za 10€ žetonov, dal na ruleto, jih izgubil in rekel: hvala, adijo.

Dejstvo je, da noben sistem ne obstaja in ne deluje, vedno bo igralnica/loterija/stavnica zmagala.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Hm...pa kakor gledam po KR kar igralnice rasejo kot gobe po dežju..

V bivšem kinu Center bo uganete kaj? IGRALNICA.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:

Dejstvo je, da noben sistem ne obstaja in ne deluje, vedno bo igralnica/loterija/stavnica zmagala.

To ni res ... ok mogoče ni sistema za razne rulete in podobne zadeve ampak s športnimi stavami in recimo pokrom pa nekateri kar lepo služijo. Čeprav še vedno pa ni tako idealno, kot si nekateri predstavlajo, da boš kar takoj 2k€ mesečno vleku od tega.
Stavnice služijo pa samo zato, ker na njih igra 99,5% amaterjev.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Midva s tamalo sva bla v Kranski gori čez vikend v stanovanju in sva šla en večer v kazino. Za zajebancijo. V igralnico sem dal 16€ (8€/oseba), vn sva šla pa s 300€.. Čez 14 dni sva dobila pa cca. 120€. Pa nisem nič drugega pustil v igralnico, kot samo tistih začetnih 16€
cheer.gif
.

Začetniška sreča
cool-1.gif
.

Kaka igralnica pa bo? Hitova? Bomo 1x naredl meeting, pa čeprav samo kaki 3-4je, pa sli na kruhke al pa v meka, pol pa vsak kakih 20€ zagont v kazino... Si za
grims-1.gif
?

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Money well spend
cheer.gif

Pozabu sem ime igralnice...saj table so že gor.

Pol je ena na busni..kje je še tretja? Nikoli se nisem kaj prida zanimal za to
confused-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:

To ni res ... ok mogoče ni sistema za razne rulete in podobne zadeve ampak s športnimi stavami in recimo pokrom pa nekateri kar lepo služijo. Čeprav še vedno pa ni tako idealno, kot si nekateri predstavlajo, da boš kar takoj 2k€ mesečno vleku od tega.

Karte in športne stave so delno tudi odvisne od posameznika in njegovega znanja, se strinjam ja.

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:

Če imaš športne stave naštudirane (recimo da spremljaš nogomet, hokej,...) se da zaslužit, ampak spet, moraš imet srečo ampak je vsaj toliko odvisno od tebe, da poskusiš predvidit izid.

Pri ruleti sistem je, in to sila preprost, a hkrati postane dolgočasen. Vedno staviš isto barvo, recimo 1€ na rdečo. Če pade rdeča, dobiš 1€ plus tisti € ti ostane na rdeči, ki ga pustiš. In tako dalje, dokler dobivaš. Ko pade črna (zelena), izgubiš in naslednji krog staviš 2€. Če spet zgubiš, staviš 4€ in tako dalje. Ko boš zadel, boš dobil povrnjeno kar si stavil za nazaj + 1€. Zajebe te lahko edino maksimum mize ali pa sredstva v denarnici, ker ista (napačna) barva lahko pade velikokrat zapored, tudi 8krat sem že videl. Tako da, ni 100% ampak je pa kar kul. Prakticiram pa to samo na elektronskih ruletah, ker pred krupjejem se pa skor mal butasto počutiš
grin1.gif

Seveda pa pri avtomatih nimaš niti najmanjše šanse, da skapiraš "sistem". Ker edini sistem ki ga avtomat pozna je rating, ki ga bo izplačal v določenem časovnem obdobju. (ok, res da se procent izplačil vrti okoli 94-98%, ampak vseeno igralnice od teh nekaj procentov dobro živijo
wink-1.gif
)

lp

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.032
10.789
113
kod Džej-Zija
Ta sistem je "odkril" Casanova in povzročil bankrot nekaj igralnic. Od takrat naprej imajo mize omejitev. Pri nas je omejitev menda 1500€. Pa še minimalne stave so, kar povzroči, da se ta sistem poruši.

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Vsaka miza ima več omejitev, predvsem pa minimalno in maksimalno stavo; maksimalna se razlikuje glede na to, na kaj staviš. Ampak recimo če je minimum 2€ je potem maksimum 300€, kar ti še vedno omogoča tako igranje. No, pa če greš v kazino samo za hec in sediš za elektronsko ruleto, kjer igraš na minimum 0,25€ in staviš recimo pol evra, lahko še vseeno pridelaš nekaj profita, polek tega pa ti igralnica še pijačo časti
grin1.gif

Batate

hepan
21. jul 2007
240
0
16
Pa ti pubec res misliš, da se lahka s tim sistemom zasluži na ruleti?
smirk-1.gif

Za zmirom vaš, Batate

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.774
548
113
42
povsod malo
Eh ko je bil EP sem malo stavil 1,2€ in vse zgubil
smirk-1.gif
pa časi ko je vplačal 100.000sit cca 500€ so tudi kaj kmalu bili mimo.
Jaz pa mogoče včasih grem v kazino amapk več kot 20€ nisem izgubil na ruleti tisti avtomati so mi malo mim sem pa 3€ v plusu se mi zdi
aplauz.gif

En pa ima prepoved vstopa v kazino si jo je kao sam dal
rolleyes-1.gif
samo jaz tega ne verjamem ker kakšne je on delal ko je zgubil... no ruleta je dobro narejena, da je zdržala toliko udarcev ker njegov avto jih ni.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.032
10.789
113
kod Džej-Zija
Ja, če je taka razlika med min in max, se tako seveda da igrat. Večji problem je takrat, ko je razmerje med min in max bistveno nižje. Takrat pride premalo ponovitev na vrsto, preden zadaneš ob zgornjo mejo in sistem odpove.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.193
7.063
113
temu se rece progresivno stavljenje. (tudi) Zaradi tega so uvedli limite na mizah. poleg tega: ce ugotovijo da igras na to foro (tako sem slisal ne vem ce drzi) ti menda hitro pokazejo vrata