Iscem nov stativ, rabim ga za Sony A7 iii + Sigma 100-400. Mogoce v prihodnosti tudi za macro.
Danes sem skoraj unicil kamero, ko se mi je Hama skoraj prevrnil.
Torej iscem nekaj stabilnega mora pa biti cimlazje, ker imam ze sedaj prevec kg v nahrbtniku.
Gledam Manfrotto ali Peak Design. Kupil bi rad nekaj, da bom imel dlje casa, ker ta Hama je uporaben samo se za bliskavico.
Idealen se mi zdi Peak Design karbonska verzija ampak je predrag.
Ta dva sta mi vsec, verjetno tudi kvaliteta glede na reviewe. Zanima pa me se mnenje nekoga, ki se bolj spozna na te zadeve, sam sem popln amater.
Danes sem skoraj unicil kamero, ko se mi je Hama skoraj prevrnil.
Torej iscem nekaj stabilnega mora pa biti cimlazje, ker imam ze sedaj prevec kg v nahrbtniku.
Gledam Manfrotto ali Peak Design. Kupil bi rad nekaj, da bom imel dlje casa, ker ta Hama je uporaben samo se za bliskavico.
Idealen se mi zdi Peak Design karbonska verzija ampak je predrag.
Peak Design Aluminum Travel Tripod
Trgovina s foto opremo – Ljubljana BTC. Objektivi, Samyang, Fujifilm, Canon, Nikon, Sigma, Sony, Pentax. Ponujamo tudi polaroid fotoaparate. Quadcopter DJI Phantom ter GoPro Hero kamere. Fujifilm fotoaparati X-T1, X-E2. Studijska oprema proizvajalca Quantuum, bliskavice, odbojniki. Baterijska...
www.foto-klik.si
Manfrotto Befree GT karbonsko foto stojalo, zasnovano za fotoaparate α podjetja Sony - (MKBFRTC4GTA-BH) + BREZPLAČNO - nosilec za pametni telefon (MCPIXI) | mimovrste=)
Manfrottov profesionalni potovalni stativ in kroglasta glava Befree GT carbon α je posebna različica Befree GT Carbon, namenjena vsem uporabnikom fotoaparatov Sony α, ki želijo največjo zmogljivost in stabilnost v vseh položajih za fotografiranje.
www.mimovrste.com
Ta dva sta mi vsec, verjetno tudi kvaliteta glede na reviewe. Zanima pa me se mnenje nekoga, ki se bolj spozna na te zadeve, sam sem popln amater.