Statistika prodaje avtomobilov

aseptic

Zelenc'
4. mar 2010
4
0
1
Pozdravljeni,

pred časom sem nekje (mislim, da na tem forumu) zasledil link na stran, kjer se je dalo pogledati statistiko prodaje vozil v Sloveniji. Pa to niso bile samo tabele kakor so objavljene v časopisih, ampak se je dalo poljubno izbirati mesece ter modele, pa še za uvožene avtomobile so bili podatki. Link sem na žalost izgubil, google ga ne najde in ker ravno kupujem avto in bi me ti podatki spet zanimali. Torej, če ima kdo ta link, bi se priporočal zanj
cool-1.gif

Fiat007

Fizikalc
1. apr 2009
1.065
0
36
43
Gorenjska in okolica (Bled)
Citat:
Uporabnik aseptic pravi:
Pozdravljeni,

pred časom sem nekje (mislim, da na tem forumu) zasledil link na stran, kjer se je dalo pogledati statistiko prodaje vozil v Sloveniji. Pa to niso bile samo tabele kakor so objavljene v časopisih, ampak se je dalo poljubno izbirati mesece ter modele, pa še za uvožene avtomobile so bili podatki. Link sem na žalost izgubil, google ga ne najde in ker ravno kupujem avto in bi me ti podatki spet zanimali. Torej, če ima kdo ta link, bi se priporočal zanj
cool-1.gif

STATISTIKA

aseptic

Zelenc'
4. mar 2010
4
0
1
Citat:
Uporabnik Fiat007 pravi:
Citat:
Uporabnik aseptic pravi:
Pozdravljeni,

cool-1.gif

STATISTIKA

Uf, hvala. Tole je res veliko podatkov, kar težko se znajdem med vsemi
smile-1.gif

hgard

Guru
22. jul 2007
4.096
590
113
Tule je stran kjer so ti podatki malo bolj obdelani. Link pa je bil objavljen na avtomobilizem.com.