Stardec se spet hvali..... *DELETED*

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik stardec pravi:

naj bi ta zidaniški turizem izgledal. Kaj naj bi gostom ponudil? Jasno mi je, da bo vsak gost, ki bo v zidanco prišel hotel kaj dobrega pojest, kaj dobrega popit in potem v zidanci prespat. Ampak ne vem če je to dovolj?
Kaj bi si vi, če bi šli na oddih v zidanco, želeli? Kaj bi blo za vas kot gosta v zidaniškem turizmu, pomembno? Kaj mora tak turizem še vse vsebovat? A bi šli vi na tak oddih?
Predloge na dan prosim!
Pa brez partizanov in domobrancev prosim! Če bo kdo začel s tem, prosim, če ga modimi sankcionirate!
Že v naprej boklonaj za dobre predloge.

Če me povabiš na pijačko pa ti dam kake bolj podrobne predlogo kot ti jih bom napisal sedaj!
evil.gif

Na akem odddihu sredi narave bi jaz ponudil možnost kake sviner zabave, kake lubice pa ne ukrajinke ampak kaj bolj eksotičnega (kitajka japonka...)! Na takem sproščujočem dopustu se prilega zraven še kak poligon da lahko z avtom malo dirkaš, upam da imaš še kaj dodatne zemlje za ogradit?
grims-1.gif

ti še kaj dodam?
evil.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
ti še kaj dodam?
Ni treba.
Naslednji?

A ti sploh veš kako reklamo si narediš če odpreš sex turizem sredi narave?
cheer.gif

Ti verjetno ne razumeš sam to so dobronamerni nasveti! Če želiš ti tut poslovni načrt naredim?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Si v denacionalizaciji kaj nazaj dobil?

Citat:
Uporabnik stardec pravi:

Kaj bi si vi, če bi šli na oddih v zidanco, želeli? Kaj bi blo za vas kot gosta v zidaniškem turizmu, pomembno?

Dobro frankinjo, nikakor ne cviček.
Pa da me postreže brhka mladenka, ne pa kak siv stardec, po možnosti z brki.

Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Kaj mora tak turizem še vse vsebovat?

Blagajno in registracijo dopolnilne dejavnosti si pozabil.

Kot kao zgleden občan menda ja ne boš na črno služil...

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Če maš samo zidanico pol je to bolj tko tko. Če pa zraven odpreš prov varjanto kmečki turizem je pa to kar vredu zadeva, če je seveda tudi lokacija dobra. Men so taki oddihi kar luštni tko za ene dva tri dni. Kaj rabiš...torej nekaj za prespati v lepem urejenem domačem slogu, dobro kuhinjo, pa ne mislim, dobrega štedilnika ampak pristno dobro slovensko domačo hrano, če maš dnar lohka še mal ranča zraven, mal živali, da pritegneš družince z majhnimi otroci in podobno. Potem pa vsekakor dobro vino, pršutek, dober sproščujoč ambient....lastnik oz. gostitelj pa nikakor ne sme biti preveč zatežen, ker znajo tudi kakšni avstrijski motoristi v usnju pridt
evil.gif
ok mal heca, gremo naprej.....Predvsem je pa zelo pomembna lokacija. Če je recimo to nekje na poti proti primorski in dobiš neko ime da imaš dobro za jest se veliko folka na tak način ustavi, mogoče enkrat prespi z družinco pa gredo naprej. Da bi pa ponujal prov turizem za cel teden pa rabiš celga boga objektov...no sej pravim odvisno od lokacije pa kaj vse že imaš zraven zidanice??

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Jah pozimi je pomojem v tem smislu malce manj biznisa, ko pa enkrat rožce zacvetijo se pa zna kej najdt
grin1.gif

Kolesarjenje in to je seveda kul. Pomojem je kr pomembno da zadevo res lepo popadenaš, tako v zidanici kot tudi okolico. Prenočišča oz. vsaj možnost le teh je verjetno dobrodošla, v končni fazi je pa pomojem zelo pomembna tudi reklama, da folk spozna ta kraj in ve kam iti, ker dobra zidanica ti nič ne pomaga če nihče ne ve zanjo. Tukaj je pa tud Alter premalo
evil.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
To je dejstvo.
Drugač pa tudi dobra hrano veliko pomeni.

Enkrat sem bil v Lendavi tukaj:
http://www.hisa-vina-cuk.si/

Tole si malce poglej, zelo lepa lokacija, super postrežba....razmišljaš v tej smeri?
Men je bilo tukaj res super, nimajo pa za spat, vsaj nisem čekiral, smo bili samo spotoma.

gardelin

Pripravnik
12. mar 2009
219
0
16
KSZ

Sicer ne vem, kaj boš ti s tolkimi zidanicami, samo ti priporočam, da jo poimenuješ po nekem lastnem imenu, naprimer Janezova zidanica, Stardecova zidanica ... ampak moraš pazit, ... ime Barbara je že rezervirano ...
evil.gif

Čez 50 let bodo tam lahko našli ene par stardecov, morda današnji čas naklanih, ko mine, pa bodo lažje pojasnili lokacijo, kje so jih (vas) našli ... ej, smo našli Stardeca pa ene par priveskov v Stardecovi zidanici ... tko nekak ..
Razmisli malo o tem !

Nazadnje urejeno:

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik stardec pravi:

Prosim da pridete s takimi predlogi, ki bi ustrezali potencialni populaciji, ki bi jih tak turizem zanimal.
Razni kupleraji, dirkališča in podobno sranje, ni značilnost in posebnost zidaniškega turizma. To se dela po mestnih pajzlih, dirka pa po dirkališčih...
Predstavljajte si, lepo majhno zgradbico - zidanco sredi vinske gorice, med vinogradi, črički, ptički, zajčki, srnice, klopotci, ob gozdičku, gobarjenje, sprehodi, mogoče jahanje konjev, nabiranje cvetic, kolesarjenje itd....pozimi pa mir, zimska idila nekje odmaknjeno od mestne norišnice.....na to vižo nekaj predlagajte!

Pač se ne spoznaš na zadeve in ne veš kako ljudje zabijajo dopust! To je s dirkenjam da se sprostijo in skakanjem čez plot!

Predstavljajte si, lepo majhno zgradbico - zidanco sredi vinske gorice, med vinogradi, črički, ptički, zajčki, srnice, klopotci, ob gozdičku, gobarjenje, sprehodi, mogoče jahanje konjev, nabiranje cvetic, kolesarjenje itd....pozimi pa mir, zimska idila nekje odmaknjeno od mestne norišnice.....na to vižo nekaj predlagajte
Predstavljaj si vmes nore razvratne zabave in dirkanje!
cheer.gif

Povej mi koliko ljudi je v evropi to do sedaj naredilo? To kar predlagam jaz! Odgovr je nobeden in imaš odlično priložnost zaslužit in se širit to pa je ekonomska logika! Zakaj siliš v nekaj kar imaš za svakim vogalom, na vsaki kmetiji...?

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Hmmmm. Moram reč, da je to kar okusno zastavljeno, ampak jaz nimam v mislih masovnih množic in velikih skupin.
Jaz sem mislu, da bi zastavu nekje za dve al pa največ tri družince. Nič več. Turizem za tiste ki imajo radi miir in druženje v ožjenm krogu svojih bližnjih in prijateljev.
Če bi bil okol zidance frker, gužva in za cel avtobus al paše več ljudi, se gosti, ki imajo radi mir neb počutili najbolš. Pa tud zidanca ni gih največja. 8 x 6 z kletjo, srednja etaža in mansarda in možnost postavitve dodatnega lesenega objekta.

Stari pa to ti pravim! Kaj misliš koliko ljudi pride tako na kup se malo poigrat? Največ 2 al pa trije pari!
cheer.gif
Zato tut nimaš masovnih načrtov! Gosti rabijo mir in da se sprostijo! Pa kaj misliš, da delajo? Ja po mešanih parih so in v tem dejanju ima vsak rad mir! Imaš točno tako veliko, kot mora bit za taka druženja v več nadstropjih!
Ti misliš, da se zajebavam sam zdaj vidiš, da tut ti prikrito tako misliš!
cheer.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.