Stanovanjsko poslovni objekt v Mengšu

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Ko je že spodaj tema o predragih Celovških dvorih, me zanima če ima kdo kakšne nove informacije glede tega:

http://www.deloindom.si/nepremicnine/novogradnje-2011/stanovanjsko-trgovski-objekt

Sicer sem bil poleti že tam, gledal tlorise po netu in niso švoh, cene prav tako ne, investitor je šel pa vmes v stečaj MTB Invest iz MB.
cry12bpy.gif

Vsake toliko časa se peljem mimo in je bolj ali manj vse zagrajeno, razen pod blokom so sedaj avti parkirani, čeprav dvomim da od stanovalcev. Kdo kaj ve če stečajni že to prodaja, ali je sploh projekt tako daleč da ima uporabno dovoljenje ali bo pač stečajni konec koncev prodal cel projekt naprej da se to dokonča.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Na žalost se že zelo dolgo ni nič kaj novega naredilo in zadeva stoji. spodaj naj bi bil mišljen Mercator center, zgoraj stanovanja. Tisti avtomobili so od blokov iz bližnje ulice, ker so pač pod streho
smile-1.gif

Drugače pa se je sosed zanima za nakup (ali pa je celo že plačal, nisem prepričan) in ker je model kar ziheraš je večkrat preverjal kako poteka gradnja in rekel, da naj bi bila zadeva zelo konkretno grajena. Kako je dejansko pa ne vem, čeprav mu kar verjamem, glede na njegovo "ozadje"
smile-1.gif

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Sem bil tudi sam že konkretno zainteresiran....samo potem se je zgodilo, kar se je zgodilo....no se bo vsaj fajn presušilo vse
smile-1.gif
...se pa zadeva že kar dolgo vleče, kar pa res ni ok.