Štajerka-pa same RO in BG

pimp

Pripravnik
30. jun 2011
761
0
16
49
Obišči stran
pa a nas bodo pri pi.zdi materni tile čist pokradli al kaj ?
Se peljem po štajerki pa ima vsak drugi avto ali pa šleper RO ali BG registracijo.
Vsi nekaj napolno naloženi da avto še glih komaj ravno stoji....matr kje so kapsi??
bonk.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.175
7.927
113
A je štajerka ta ki gre od Ljublajne proti Celju in naprej? Če je tako sem se pa zmotil. Verjetno peljejo svoje smeti in odpad na Štajersko! A ne gledaš American Pickers, boš lahko malo brskal pa nabiral.
...

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Njihova pot se začne v Franciji, Španiji, Italiji ipd., se nadaljuje čez Slovenijo in naprej na Madžarsko ter iz Madžarske v Romunijo ali Bolgarijo ali Moldavijo ali Ukrajino...

Tudi v Slovenijo se je nekoč iz npr. Nemčije pripeljalo veliko rabljenih vozil... Pa so se verjetno Avstrijci enako spraševali.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.441
3.827
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik pimp pravi:
Se peljem po štajerki pa ima vsak drugi avto ali pa šleper RO ali BG registracijo.
Vsi nekaj napolno naloženi da avto še glih komaj ravno stoji....matr kje so kapsi??
bonk.gif

A mi lahko en moderator razloži kaj je namen te teme?

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.175
7.927
113
A boš ti vsako temo posebej analiziral? Potem da je že čas da ležeš k počitku in zapreš trudne oči, ker se samo še povsod pritožuješ. Bo več koristi od tega. Jutri se boš pa lahko kakšne fejst sodelavke lotil, ko boš naspan...

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
gasterbajterji ki se vračajo domov. Kaj imajo notri v kombijih me niti ne zanima dokler mi kdo ne začne prodajat ginsu nožev ali armani obelek, kamerad pa usput šnofa po avtomobilu....

Steve

Guru
13. avg 2007
10.024
1.934
113
podnevi se še razredčijo med ostali promet, ponoči pa je 9/10 avtomobilov na tej ac romunskih

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.358
7.096
113
pri taščici
najhuje se mi zdi kak podhranjen sprinter aka avtovleka. Poleg svoje teže pelje zadaj še 3 avte. enega na sebi , dva na prikolici. O hitrosti v kakšne klance ne bi razpravljal. Se mi je že zgodilo da je imel tudi luči bolj boge zadaj (niso delale, ali pa kako drugače bile slabo opazne)

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
najhuje se mi zdi kak podhranjen sprinter aka avtovleka. Poleg svoje teže pelje zadaj še 3 avte. enega na sebi , dva na prikolici. O hitrosti v kakšne klance ne bi razpravljal. Se mi je že zgodilo da je imel tudi luči bolj boge zadaj (niso delale, ali pa kako drugače bile slabo opazne)

Zadnjič sem srečal tastarega Chrysler Voyagerja (okrog letnika 92), ki je ene 60 na uro po AC vlekel tadolgo avtoprikolico z dvema obtolčenima kripama. Zadnje gume so mu po moje drgnile po kolotekih, spredaj pa je bil kot gliser. Sem javil na 113, pa so rekli, da so že obveščeni.

Drugače pa Sprinterji po mojih izkušnjah kar fajn letijo. Bolj me je strah, kako so se tiste stare kante z 1M+ kilometri sposobne ustaviti in kdaj so šoferji nazadnje imeli počitek.

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Tole glede luči je res obup... Zgodaj spomladi sem se enemu na AC skoraj v rit zakantal, pa nisem peljal več kot kakih 80. Na AC mimo Balatona je pohavadi hudičeva megla, tako gosta, da bi jo lahko rezali (palček Smuk), sploh ponoči je sranje. V glavnem, tam je cijazil en romun, ki mu je brlela le zadnja meglenka, ostale luči fuč. Zadnji hip sem ga videl in zavil na prehitevalnega... Da ne omenjam, kaki stari kombi je to bil...
bonk.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik pimp pravi:
bonk.gif

A mi lahko en moderator razloži kaj je namen te teme?
Sicer nisem moderator, ampak poskusimo:

Naša drkica pimp je prvič v lajfu zapeljal na avtocesto, pa sedaj piše svoje izkušnje. Spoznava širni svet, pa je še precej šokiran.