Stacionarni radar - Bača pri Moderju

afroC

Majstr
6. jun 2009
2.771
351
83
Torej, ali meri v obe smeri ali le v smer Mosta na Soči? Da vidim če lahko pričakujem kakšno priporočeno pošto na dom, ker vem, da sem bil malce prehiter, a upam da v napačno smer.
grims-1.gif

Exhair?

afroC

Majstr
6. jun 2009
2.771
351
83
Super, hvala!
smile-1.gif

Na škatlo sem se spomnil šele, ko sem se že vračal proti Mostu na Soči (čeprav vem da je tabla že dolgo v obe smeri), saj je verjeteno le ena, kajne?

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Tisti bogi radar tamle doli je delal dobrih 14dni, lani v začetku junija. No, da je dal kakšen signal od sebe, če je meril, ali so ga samo umerjali, pa ne vem. Tako da, brez skrbi
wink-1.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.156
4.134
113
Razen opozorilne table nima tista škatla nobenega pomena, če bi ga imela nebi postavljali "mobilnih" radarjev oz. enot na sredino tiste ravnine (takoj za mostom).

Pa ko smo že o tej temi bi tudi pohvalil kostruktorja "novega" križišča, ker so iz nepreglednega klasičnega T-križišča naredili še bolj nepregledno YT križišče!
stupid-1.gif

Alan

Fizikalc
22. jul 2007
2.031
19
38
42
Ljubljana
Tega sem jaz montiral (pa tistega iz Gorice proti Tolminu pri eni gostilni)
Pri Bači so ga najprej lokalci odtrgali
grin1.gif
, potem sem ga spet montiral pa kakor vem od takrat ni blo nič notri nikoli. Meri pa samo v eno smer (ko se pripelješ proti radarju)

Bača pri Modreju je drugač (naslov
grin1.gif
)

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.655
473
83
Tolmin
Dokler je stevec elektrike za radar na javnemu mestu in se le-ta "ne vrti" bo stala tudi ista pticja valilnica
evil.gif

Zadosten efekt napravi ze IR reflektor v skatli, ker vsi mislijo, da je zraven tudi radar
cheer.gif

BDW: Tudi, ce vemo, da so skatle prazne lahko vozimo po omejitvah tam in povsod drugod
wink-1.gif

rapid

Zelenc'
30. maj 2011
3
0
1
Mogoče veš, če radar pri Marofu (Spodnja Idrija - Idrija) deluje oz. je v "kišti"? Meri ta radar v obe smeri (Spodnja Idrija - Idrija ter obratno), tako da slika od zadaj?

LP

Speedy

Pripravnik
31. jul 2007
724
0
16
38
CENTAR LJ
Sigurno ga ni, lahko se pelješ mimo počasi in vidiš da spodaj ni rdeče
smile-1.gif

Meri pa (kadar meri, saj je bil nekaj časa notri) nad 83km/h v obe smeri, tako da se lahko mirno pelješ skoraj 90 po števcu pa še ne bo bliskalo
smile-1.gif

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Ne ti men da ne tišiš, če si pa znak 70 spregledal. Kolk je potem letel po marovški ravnini, a?
evil.gif
Še pred znakom maš pa tablo, da te opozori na radar. Ti dejansko sploh ne opazuješ kaj se dogaja. In 400m pred radarjem je bila tudi omejitev 50. A potem si na polno tiščal tisto ravnino?

No, tak nekak zgleda odgovor na alterju, če nimaš izpita in si še najstnik.

Radarja pa ni že nekaj časa. So jih dali po AC. Sedaj tudi vem, zakaj so napolnili še eno škatlo, kjer ga nikoli nisem zasledil. Smer GO-Wajdušna. Jeeeej bodo slikal. Pa na uncu ga bojo še 1x fasal. Ko bojo mislil, da je že vsega konec, jih bo pritisnil še na Vrhniki.

rapid

Zelenc'
30. maj 2011
3
0
1
Znak sem spregledal, ker sem se ukvarjal z dinamičnim voznikom, ki se mi je lepil na rit, ter sem samo čakal kdaj bo padel mimo mene, po možnosti v "škarjice". Na koncu naselja Spodnja Idrija sem pa pospešil na 100 (več ne grem izven naselja), tako da tišal ravno nisem. V naselju pa vedno peljem 50, brez izjeme (oz. kot narekuje znak, da ne bo pomote
cheer.gif
.

LP