Vzamite se kakega OK lokalca ki vas bo vozil okrog. Super je če da kdo kontakt...ker te praktično VSI hočejo nekaj malega nategnit in lahko glihaš do onemoglosti!!!
Najbolj značilna fora je ogled botaničnega vrta
!!! Na koncu sva dobila še masažo kratko cca 15min. Hkrati mi razloži da je cela masaža 60dolarjev ampak to bo gratis. Potem smo se malo prepirali ker je rekel da naj dam small tip...pa sem dal cca 1€ vsakemu (200rupij) in je jamral da je to very small tip...da pač naj si zračunam koliko je 1/4 od 60dolarjev pa take fore...niso pa nasilni...malo pač tečni pa probajo pa pol ko sm reku nič ne bo fantje to je to...rekl ste FREE je blo OK. Čajev nisva kupla, rekla hvala in šla.
Vama pa priporočam da imate sabo dolarje, jaz sem bil letos poleti ko je bil tečaj € dolar še boljši. Izlete so ponujali v dolarjih in € vse ista cena...tako da sem še na valutni razliki dosti profitiral.
Če boste šli v kak national rezervat s sloni vam priporočam da se izognete Pinawali (slonja sirotišnica), ker ni nič druga kot živalski vrt za slone mal drugače in ni vreden denarja. Če pa ne je pa tudi to za pogledat
...
Pa priporočam vam če greste v notranjost da se peljete z vlakom, gorska železnica do ELLE (upam da se tak napiše! karta za dobrih 200km poti je smešnih 0.80 centov
Aja pa v trgovinah...in v liquer storih je na VSAKI embalaži izdelka natisnjena cena...podoben tisk kot rok uporabe pri nas. Tako da se ne pustit napizdit da bi več plačali...ker ti vsak doda kaj malega gor...