Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Nekajkrat sem že slišal o neki gostilni blizu Postojne, kjer te pogostijo v srednjeveškem slogu (brez jedilnega pribora in podobno), medtem pa gledaš neke srednjeveške igre in se mastiš.
Jaz sicer še nimam izkušenj s srednjeveškimi pojedinami (čeprav si tu in tam, seveda bolj doma, privoščim tudi kakšno "žretje po srednjeveško"
), vendar, če je res tako, kot si napisal, potem tu ne more iti za nič drugega kot za kakšno sezonsko (domačo?) gostilno ali kuhinjo, ki jo v Predjami pripravijo in odprejo v času (vsakoletnega) viteškega turnirja[/COLOR] (v čast Erazmu Predjamskemu in kompaniji) - glej pod "Spremljevalni program". Morda bi se našlo kaj tudi v soseščini, namreč v Postojni. Najbolje, da poklikaš malce kar sam po naslednji strani:
Mi smo bli tam na Team buildingu 2 leti nazaj. Je pa to mislim direktno pred vhodom v Jamo Bom izbrskal slike, bilo pa je hudo Od pribora dobiš samo žlico
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.