evo alterašem in alterašicam vse top šit v letu 2024
Srečo, i ja ti želim isto. Poljubci i tvojoj porodici. Budi mi dobro.Dragi Bizi, Aljoman, Jest5 in ostali pacienti. želim vam zdravja in da vam tablete čimbolj primejo. Seveda to velja za Msenjur in vse, ki se jih ta trenutek ne spomnim.
Srećno 2024.
Tudi jaz ti želim srečo in da bi bil tvoj psihiater bolj uspešen pri svojem delu.Dragi Bizi, Aljoman, Jest5 in ostali pacienti. želim vam zdravja in da vam tablete čimbolj primejo. Seveda to velja za Msenjur in vse, ki se jih ta trenutek ne spomnim.
Srećno 2024.
Dragi Bizi, Aljoman, Jest5 in ostali pacienti. želim vam zdravja in da vam tablete čimbolj primejo. Seveda to velja za Msenjur in vse, ki se jih ta trenutek ne spomnim.
Srećno 2024.
Sosič klub bi bli. Drugač pa ja, srečnega pa zdravega.Alteraši SREĆNO 2024!
Za vse palce gor in dol, ki ste mi jih in mi jih boste dodelili.
Še posebne čestitke Jabe in Barvici.
Brez niju bi bil to klub golih pesti!
Ti pa nisi ravno najbolj brihtnMislim da je šlo za praznovanje rojstnega dne al neki...
Ne iz 14 na 15 je Novo letoAmpak -
13-14 je Novo leto. sicer ne bi preveč težil, vendar kako se definira Novo leto v galaksiji, če se zemja okoli Sonca premika s hitrostjo 30 kilometerov na sekundo,, istočasno pa se s celim sončnim sistemom premika 200 km/s. Zakaj je točno Novo leto takrat (in ne takrat, ko so ga določili z Julijanskim koledarje, ki nima veze z ortodoksno cerkvijo)=
No veleum, razsvetli nas...Ti pa nisi ravno najbolj brihtn