spy bluetooth

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
178
63
38
Par sošolcev si je kar uspešno pomagalo s temi slušalkami. Nevem pa kako je sedaj, a se kaj bolj preverja uporaba teh slušalk. Predvidevam za kaj bi jih rabil.
wink-1.gif

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
IL(induction loop) daš okoli vratu, v ušesa pa daš slušalko.
Baterija je gumbna in zelo zelo majhna. Drži pa tudi 10+ur. Slušalka ima tak "žepek" da noter vstaviš baterijo.
Drugače pa sem si jaz to IL(zanko) nekako zvil v več ovojev in sem jo postavil na ramo, tako da je bližje ušesu, ker potem se neprimerno bolje sliši.
Bliže imaš zanko slušalki, bolje se sliši.
Imam pa to srečo, da se zanka lahko vklopi direktno v telefon in BT sploh ne rabim. Ponavadi moraš imeti še nek BT oddajnik, da se poveže s telefonom. Jaz pa imam kar direkt. Saj žico itak pod obleko skriješ, telefon pa v žep daš.

Jax76

Zelenc'
6. sep 2007
13
0
1
Pri tem konkretno ne rabiš gumbne baterije v slušalki, saj se na sliki vidi, da gre za indukcijsko zanko, slušalke pa potem niso nič drugega kot magnetki. Prenos elektro-magnetnih valov po zraku, Nikola Tesla pa taka jajca ane
smile-1.gif

anze_bole

Zelenc'
12. maj 2013
5
0
1
spy slušalke imaš sedaj z uro, tako da je zadeva 100% ne da odkriti: http://bit.ly/ZRYRIF

Slušalke so kul. Zakaj?

Imam vprašanje v zvezi s spy slušalko in sicer zanima me, ali obstajajo motilci za te slušalke oz. ali lahko učitelji na kakršenkoli način ugotovijo da se uporablja spy slušalka (namreč govori se da obstaja motilec ki ti v uho spusti določeno frekvenco)?
Za odgovor se Vam najlepše zahvaljujem!

Informacije o tem žal nimamo vendar ne verjamemo da bi se takšne zadeve uporabljale, sploh v šolah. Če bi to obstajalo bi tudi učenci z slušnimi aparati imeli probleme. Ponekod naj bi imeli motilce signalov, kateri motijo le signal telefona. Toda ti motilci so nezakoniti in jih ne bi smeli uporabljati, tako da dvomimo da se to veliko prakticira.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
a dej. a naučit snovi se ti pa ne da? a? samo goljufal bi. sicer pa sole rade dajejo ukore za tak način goljufije. precej huje sankcionirano kot navadni plonki.