Sprememba google gesla

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Ko spremeniš geslo za google račun, kako potem v android napravah vneseš novo geslo za sinhronizacijo z google računom? Nikjer ne najdem opcije za vnos novega gesla ... edina opcija, ki jo najdem je odstranitev računa.

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Če so naprave povezane, potem povezane ostanejo. Poskusi znova zagnati android napravo-

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Ponovni zagon ne pomaga in tudi ni logike, da bi pomagal.
Če jaz na laptopu prek firefoxa spremenim geslo za dostop do google računa. Moraš potem na telefonu in tablici, ki se sinhronizirata s tem računom nekako vnesti novo geslo za dostop. Do takrat pa imaš "napako sinhronizacije".

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Zakaj ne bi bilo logike?Ko napravo na novo zaženeš se znova prijavi v račun z geslom, katerega imaš shranjenega v napravi. Ker je to drugačno kot veljavno se bo ob prijavi zahteval ponoven vpis gesla.

PS- na mojem telefonu grem v nastavitve-naprava-računi in izberem Google pa lahko spremenim geslo (zahteva vnos starega in potem novega).

pikapoka07

Pripravnik
6. dec 2013
212
3
18
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Ko spremeniš geslo za google račun, kako potem v android napravah vneseš novo geslo za sinhronizacijo z google računom? Nikjer ne najdem opcije za vnos novega gesla ... edina opcija, ki jo najdem je odstranitev računa.

Jaz imam na Samsungu pri google računu poleg nastavitev računa še Prijava in varnost, kjer je notri možnost spremembe gesla (nastavitve - računi - google - prijava in varnost - geslo).