Ker bom imel pol leta časa za "rihtanje" svojega konjička, bom potreboval par info za sledeče stvari. Pri vseh pa me seveda poleg tega, KDO to dela, tudi okvirna CENA. Če imate lastne izkušnje, super! BTW, ne gre mi za visoko kakovost.
Gre za 10 let star avto, ki pa mi super ugaja in ga ne mislim menjavati.
NOTRANJOST:
tapison:
Rad bi iz dolgočasne modre barve tapisona, naredil drugačno. Kam naj se za to obrnem? Se pravi, sprememba barve tapisona na tleh in na vratih.
obloge vrat in tastatura:
spet, sprememba barve. Če je zdaj plastika črne barve in blago vijoličnomodre
bi jo dal v npr. plastiko rdečo, tapison belo.
Prevleke sedežev:
Kam naj se obrnem za preobleko v umetno usnje?
Pa tudi novo obleko ročne zavore in prestavne ročice.
Elektrika:
Rad bi spremenil vžig na ključ, na vžig na gumb.
Vrh prestavne ročice zamenjal s tisto, ki ima nekaj ledik.
ZUNANJOST:
Leta se konju poznajo in tu pa tam ima kakšno vdrtino. Folk ne zna normalno odpreti vrat na parkirišču!
bo potrebno
BARVA:
je bolj ecel avto hudo dobro spolirati ali kar dati barvati? barva je sicer v redu, je pa na določenih mestih, kjer je prišlo do drgnjenja (robovi vrat, pokrov motorja ... ) do poškodb in potem domačega popravljanja pikic s čopičem ... Če že popravljam, naj bo kolikor toliko kvalitetno.
Pa spoiler in ročke na vratih bi tudi rad dal v barvo avta ..
Razmišljam tudi o kakšni kombinaciji barv, da ne bi bil samo enobarven konj .. v glavnem, če imate kakšne info, kam se obrniti za pomoč, bom zelo hvaležen ..
Ne mislim pa ne vem kako "tunat" avta. Gre mi bolj za udobje kot pa za izgled!
Motor bom pustil pri miru, fedre itd tudi .. samo mogoče čip .. ok, to je že v drugem planu ..
Gre za 10 let star avto, ki pa mi super ugaja in ga ne mislim menjavati.
NOTRANJOST:
tapison:
Rad bi iz dolgočasne modre barve tapisona, naredil drugačno. Kam naj se za to obrnem? Se pravi, sprememba barve tapisona na tleh in na vratih.
obloge vrat in tastatura:
spet, sprememba barve. Če je zdaj plastika črne barve in blago vijoličnomodre
Prevleke sedežev:
Kam naj se obrnem za preobleko v umetno usnje?
Pa tudi novo obleko ročne zavore in prestavne ročice.
Elektrika:
Rad bi spremenil vžig na ključ, na vžig na gumb.
Vrh prestavne ročice zamenjal s tisto, ki ima nekaj ledik.
ZUNANJOST:
Leta se konju poznajo in tu pa tam ima kakšno vdrtino. Folk ne zna normalno odpreti vrat na parkirišču!
BARVA:
je bolj ecel avto hudo dobro spolirati ali kar dati barvati? barva je sicer v redu, je pa na določenih mestih, kjer je prišlo do drgnjenja (robovi vrat, pokrov motorja ... ) do poškodb in potem domačega popravljanja pikic s čopičem ... Če že popravljam, naj bo kolikor toliko kvalitetno.
Pa spoiler in ročke na vratih bi tudi rad dal v barvo avta ..
Razmišljam tudi o kakšni kombinaciji barv, da ne bi bil samo enobarven konj .. v glavnem, če imate kakšne info, kam se obrniti za pomoč, bom zelo hvaležen ..
Ne mislim pa ne vem kako "tunat" avta. Gre mi bolj za udobje kot pa za izgled!