Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Pozdrav,imam probleme z doseglivostjo-sprejemom wi fi povezave na yarviku tab 465, namreč ko se pomakneš v sosednji prostor že zgubiva signal, stran pa se ne odziva. Ima android 4.0.3. wi fi je o.k po celi hiši. Ali je kdo reševal situacijo..
Imaš še kakšne druge wifi naprave s podobnim problemom?
Poglej tudi pod napredne nastavitve WIFI na tablici, če lahko vklopiš "best performance" ali kakšno podobno nastavitev, ki nekoliko pojača WIFI.
Kakšna pa je kaj stena med prostoroma? Če slučajno vsebuje kaj železa, se boš problemov težko rešil.
Jst sm imel podobne probleme na tablici...slab signal. Odprl sem tablico in tam kjer je bila antena prispajkana na tablico, sta bila kontakta skupaj povezana (stika ne bi smelo biti!). Ko sem zadevo popravil, je bil signal kar dosti boljši. No potem sem se odločil, da original antenico zamenjam z anteno iz laptopa... in zdaj je signal super!
signal od modema je super,dva prenosnika delujeta po celi hiši,pritličje zidano z kvadri brez železa,vendar že po hodniku zgubiva sprejem.nekih naprednih nastavitev ne najdem,odpiranje pa tudi ne pride v poštev,starost 2 meseca-garancija
Pozdrav, imam siol inbox v 50 z brezžičnim omrežjem, brezžična povezava-hitrost na prenosniku je 65 mb/s ,ali bi z brezžičnim usmerjevalnikom---povečal hitrost na prenosniku,obenem pa me zanima za tablico ki ima slab sprejem v drugem prostoru-usmerjevalnik verjetno tudi poveča domet signala..prosim za nasvet.
EDIMAX EW-7438RPN : podprti standardi: IEEE 802.11bgn hitrost: 300Mbps antena: 2 x internal antenna (2T2R) 1 x 10/100Mbps Ethernet LAN port WPS button Power switch dodatno: iQ Setup za enostavno razširitev Wi-Fi; Najde najboljše namestitveno mesto za optimalno pokritost Wi-Fi s pomočjo signala LED;
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.