Ena provokativna ne glede na Dončićevo pojavljanje v mikici, da je iz Slovenije (za to naj dobi red zaslug od predsednika) me zanima ali se vam zdi prav, da je izbran za športnika leta v Sloveniji? Namreč vsa čast in slava mu, ampak kaj za vraga je naredil takega za Slovenijo (pustimo igranje na EP, ker za to je že Gogi bil), da je Slovenski športnik leta - enako kot bi bil Kopitar ali pa da banaliziram Martin Strel. Zakaj pa Oblak ni športnik leta? Na sploh bi jaz "visoko plačanim" v kolektivnih športih onemogočil, da so individualni športniki leta v SLO - naj bo njihova SLO ekipa!
Ali so dosežki Žana Koširja in Jakova Faka na olimpijadi in Primoža Rogliča na Touru res manj vredni od "zabijanja" v NBA?
Po drugi strani pa me je prijetno presenetil izbor Janje Garnbret med posameznicami in jadralne dvojice v olimpijskem razredu 470 Tine Mrak in Veronike Macarol med ekipami.
Edit: tipkarska.
Ali so dosežki Žana Koširja in Jakova Faka na olimpijadi in Primoža Rogliča na Touru res manj vredni od "zabijanja" v NBA?
Po drugi strani pa me je prijetno presenetil izbor Janje Garnbret med posameznicami in jadralne dvojice v olimpijskem razredu 470 Tine Mrak in Veronike Macarol med ekipami.
Edit: tipkarska.
Nazadnje urejeno: