Igra kdo športne stave in kje? Lahko bi si malo pomagali med seboj ! Jaz npr. igram slovenske Športne stave in b-win, oboje preko interneta!
Citat:
Uporabnik nepot pravi:
včeraj iz 2€ dobil 151€......stavil na Bolgarijo, Srbija-Poljska 0, Zmaga Norveške več kot za en gol.....in na koncu zmaga Hrvatov (kvota 7).....skupna kvota 75....
Ali pa ima dobra ekipa slab dan, sploh se to rado zgodi, če tudi njihovi igralci igrajo športnr stave!Citat:
Uporabnik Alisha pravi:
Sem imela eno obdobje stav, ampak sem ugotovila, da je tudi šport ena sama loterija. Najhuje je, ko že vidiš denarce, potem pa ima zares slaba ekipa dober dan in te pol tako fajn zafrkne.Ne grem se več, škoda denarja. Čeprav eni prisegajo na neke sisteme, ampak to je sam bullshit. Tu gre samo za vprašanje sreče.
Citat:
SIGURNA STAVA
Stavo brez rizika bi lahko opisali, kot skupek kvot različnih stavnic ki ti garantirano prinaša dobiček ne glede na to kakšen je izid tekme. Da bo bolj razumljivo si poglejmo primer:
Recimo, da stavimo na nogometno tekmo med Anglijo in Nemčijo in poiščemo najboljše kvote različnih stavnic za zmago domačih, za neodločen rezultat in za zmago gostov. Najboljše kvote za domačo zmago/neodločeno/zmago gostov so 2.80/3.50/3.10.
Kvota 2.80 pomeni, da vam stava za 1EUR prinese 2.80EUR v primeru zmage domačih. To drugače pomeni, da vam 0.36EUR(1 / 2.80=0.36) na zmago domačih prinese natanko 1EUR. 0.29 EUR(1 / 3.50=0.29) vam prinese 1EUR v primeru neodločenega rezultata in 0.32EUR (1 / 3.10) vam prinese 1EUR v primeru zmage gostov. Če zdaj seštejemo vse vložke skupaj 0.36+0.29+0.32=0.97 ugotovimo, da bi s stavo 0.97 EUR v vsakem primeru dobili ven 1EUR.
Slabosti sigurnih stav:
• odprte morate imeti več računov z različnimi stavnicami
• stavnice morajo imeti možnost single stav
• na stavnicah morate imeti kar nekaj denarja, saj boste vedno izgubili pri dveh stavnicah in dobili na tretji
• stavnice ne smejo imeti stroškov nakazila in dviga denarja, ker drugače se takšno stavljenje ne izplača