Sporočila od FedEx-a

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #9334
  • Začetni datum
I

Izbrisan uporabnik #9334

Prosim, če mi lahko kdo pomaga :

že nekaj mesecev dobivam tole, nekje enkrat na teden : Worldwide Express Mail [support_RLL@houston.com] , datum in ura, ...Dear Customer, ... potem pa bližnjica "Get & Print", ki ni v redu : <a href="ttp://anonimasapatos.com/BYRRZEUQFY.php?receipt=ss00_323" target="_blank">ttp://anonimasapatos.com/BYRRZEUQFY.php?receipt=ss00_323</a>

Na koncu pa podpis: FedEx 1995-2012

Kaže da je avtomatično generirano, ker nihče ne odgovarja.

Je komu to kaj znano?

Edit: tisti ttp. popravil na http pa ni efekta.

Nazadnje uredil moderator:
I

Izbrisan uporabnik #9334

Ne pričakujem pošte od Fedexa, ampak me bega, ker je trapasto. Linka ne moreš odpreti, sporočila o zadevi se tudi ne vidi, na odgovor se nihče ne odzove, ...

Plus to, da sem med tem časom že vsaj 2 x pobrisal piškotke, pa še kar utruja.

Ne vem, ... je še kdo drug pri nas to dobil?

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Zakaj pa ne pogledaš na originalno stran?
http://anonimasapatos.com/
Pa ugotoviš, da dobivaš spam.
wink-1.gif

Sicer bolj slabega, a je.
Brisanje piškotkov ne pomaga nikoli pri mailih, to bi pa lahko vedel. Mi pa ni jasno, kako lahko sploh pomisliš na FedEx, ko pa link niti približno ne kaže na to.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Hvala.
Če bi vedel, ne bi šel vprašat. Ponavadi je pri spam pošti pomagalo brisanje piškotov.
O samih principih in protokolih delovanja interneta se mi pa ne sanja in niti ne vem, kje bi dobil osnovnošolsko znanje na to temo, zato te ( vas), prosim za prizanesljivost.

Seveda mi je zadeva trapasta. Kaj mi ne bi bila! Kdo ima korist od takšnega majla? Razen če se nekdo pravkar uči ...
sprasujem se.gif

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.626
4.575
113
50
Na sončni strani ALP
ČE boš na vsako sporočilo odgovarjal si boš zagotovil še dolga leta spama.
Najlepše je, ko spamerji ugotovijo, da je tvoj e-naslov živ!
pozdrav.gif

Torej, obilo zabave ob branju in seveda še naprej veselo odgovarjaj na vsak prejet e-mail... .NOT.
rolleyes-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

Ej, hvala.

Saj je že od daleč videti, da zadeva ne štima. Pa vendar sem se vprašal, zakaj me matrajo že nekaj mesecev, pa še nobena povezava na njihovi strani ne dela !
sprasujem se.gif

Ker nihče od tega nima nič in je vse skupaj error, pač začneš razmišljati o napaki. Kako zadeve tehnično funkcionirajo, sem sicer nekoč obvladal, sedaj ob tej tehnologiji se pa zavedam, da niti slučajno ! Očitno je moja filozofija prekratka.

Ma, brez veze, itak nič ne pričakujem od FedEx-a. Ne gre mi pa v razum logika tega vsega skupaj. Že nekaj mesecev me občasno matrajo s tem brezvezjem, ... trapasto!

Lp

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
jaz isto dobivam in mi gmail avtomatično meče v spam, dobivam pa skoraj na dnevni ravni. Sigurno je spam.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Kakšne so pa lahko posledice, če klikneš na povezavo?

Ko sem doma v outlooku odpiral, je takoj zablokiral in vrgel varnostno opozorilo, da outlook ne dovoli odpiranja zaradi varnosti.
Ker me je firbec matral (po nekaj mesecih tega zasipavanja), sem ga šel odpirat na enem drugem v outlook expres-u. Tam je pa enostavno odgovoril, da je URL napačen - seveda je, če se pa začne na "ttp"
13.gif

Je skrita kaka nevarnost zadaj?