Citat:
Danes mi je sodelovka povedala, da naj bi se prejšnji teden na Oš Valentina Vodnika v Ljubljani zgodilo posilstvo. Učenec 9. razreda je naj bi poslili dva iz prvega. V torek so imeli izredni sestanek in na tem sestanku je ravnateljica šole lepo prosila starše, da se o tem zunaj ne bi govorilo, ker bo šola izgubila ugled. Mene je groza, če je to res.
A je še katera tukaj slišala to?
http://med.over.net/forum5/read.php?151,9428666Citat:
Uporabnik vandrovec pravi:
Ne me jebat.
Od kje ti to?
Kaj pa če je bila napadena punčka? Spol ni nikjer napisan.Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Bodoči pe------der, takoj katrirat in fertik !
Ali pa strpat v prvi arest , da bo on za delco, mu bo ped-----rovstvo takoj postalo odvratno
Glista, ti si prav tako ena navadna čenča kot babe na MON-uCitat:
Uporabnik cvinga pravi:
http://med.over.net/forum5/read.php?151,9428666Citat:
Uporabnik vandrovec pravi:
Ne me jebat.
Od kje ti to?
babe vse zvohajo
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Seveda če je bilo vse res in so prikrivali potem bi morali pred sodišče dati tudi ravnateljico, psihologa...v glavnem vse kateri so vedeli in prekrivali, ampak upam da se to ni naredilo in da je le laž.
Se strinjam. Si le doumel bistvo, ne?Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Seveda če je bilo vse res in so prikrivali potem bi morali pred sodišče dati tudi ravnateljico, psihologa...v glavnem vse kateri so vedeli in prekrivali, ampak upam da se to ni naredilo in da je le laž.
dva prvošolčka. torej fanta. v skrajnem primeru je vsaj en fant, ker bi drugače pisali prvošolki.Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Kaj pa če je bila napadena punčka? Spol ni nikjer napisan.Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Bodoči pe------der, takoj katrirat in fertik !
Ali pa strpat v prvi arest , da bo on za delco, mu bo ped-----rovstvo takoj postalo odvratno
kako pa veš kaj točno se je zgodilo. saj uradnih informacij razen časopisa ni. lahko je celo v časopisu (če smovenske novice sploh lahko kao imenujemo) povsem izkivljeno in pretiravano - nebi bilo prvič.Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Je to za tebe normalna kazen?
Ker uradnih informacij šole o sankcijah ni, lahko poročamo zgolj o tistem, kar so nam povedali starši. Ti pravijo, da je devetošolec dobil prepoved približevanja. Šola pa naj bi kot rešitev predlagala, da hodijo otroci poslej na stranišče v parih, torej po dva skupaj.
Citat:
Po časopisih in na spletu se govorijo in širijo laži, neresnice. Kar je napisano, ni res. Poznam oba fanta, tistega iz osmega razreda, ki ga obdolžujejo spolnega nasilja in prvošolca, ki je bil udeležen.
Resnica je, govorim za dogodek iz januarja: mlajši je šel na stranišče, gledal velikega kako lula, ta velik pa mu je rekel: ja kaj je, a boš gledal?
potem je šel mali v jedilnico in povedal to učiteljici, ki je bila z malimi na kosilu. učiteljica je obvestila podravnateljico, ta pa je poklicala kriminaliste, starše mlajšega (za starejšega ne vem, vem pa, da so preko kamere ugotovili, kdo je). Zadeva je šla tudi na CSD.. obravnava je na policiji..