Sploh se mi ni več dobro vozit :/

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Jebemusunce, zadnje cajte v vožnji ne najdem več posebnega veselja
frown-1.gif
na Ac sama gužva, folk kruza 100 po prehitevalnem, za tabo ti divje blenta Audi, šleperji spet zgodba zase...navadne ceste tud srajne, od lunatikov, divjakov do tempomat voznikov....o vožnji v rondojih bi lahko snemal filme....ne vem no.

Nimam slabga avta, pa še najbolj uživam ko vozim kombi - sedim višje, več ko 150 itak ne gre

Mislim da so to znaki staranja
rolleyes-1.gif

Pa ja ne bom čez par let v klobuku vozil kakega Fusiona?

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Kar reži se, mi boš kmalu penzjoner-wagen uvažal
smile-1.gif

Morm mal preverit, kaj vozijo sivi panterji
wink-1.gif

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
Problem je v voznikih, ker se pustijo, veliko ljudi dela dnevne relacije in jih je potrebno naučiti, da se vozi po voznem pasu in ne po prehitevalnem, kr lepo za rit in blendat/hupat, dokler se ne umakne, to naj počno vsak, ki je na prehitevalnem in vozi 100km/h, stanje bi se moralo izboljšat.
Čudno, da pa imam jaz samo dobre izkušnje, če se mi zahoče in svojga accenta tiščim 160km/h se vozniki kr umikajo.
Jaz, ko vidim nazaj kak good avto se takoj umaknem iz prehitevalnega in, ko je res frej grem nazaj, če kdo pred mano ciga.

Nazadnje urejeno:

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
ah dej no dej, po nasih AC se je pa ja fajn vozit. prides na 190
redface-1.gif
). uglavnem...nimas se kaj pritozvat!

sarkazem off
smile-1.gif

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Odvisno v katero smer sta se vozili, ker sedaj je načeloma od drenov griča pa vse do loga (prva avtobusna postaja) 50 km/h in šele potem 70 km/h.

Začetniku teme, meni se pa da voziti. Še posebej, ko vidiš v vzratnem ogledalu eno luštno črnolaso v črnem puntotu s postonjsko registrsko, ki se bi skoraj v rito zaletela, ker ni bila preveč pozorna kaj se dogaja pred njo. Ljudje smo si različni, nekateri si vzamemo vsako vožnjo kot en nov izziv oz. novo izkušnjo, vidiš nekaj novega, probaš nekaj novega in tako naprej vse dokler se ne zapre krsta in položen je zadnji venec.
smile-1.gif

Skratka, zate bo še vedno dobro se voziti, ker drugače boš moral iti "peš honda" je pa le res, da ne več tistega užitka oz. adrenalina, ki te navdihuje nad samo vožnjo, ki se počasi spreminja le v eno staro navado. Ko boš kupil že omenjeno vozilo, le glej, da ne boš v napoto.
tongue-1.gif

Firing_Nukez

Pripravnik
3. mar 2010
328
0
16
Citat:
ah dej no dej, po nasih AC se je pa ja fajn vozit. prides na 190 in bremzas na 70 in tako jovo na novo.

Tako nekako, ja =)

Maš folk, ki okupira prehitevalni pas (nagradno vprašanje: zakaj je vedno treba prehitevat kolono, ki gre 98 namesto 100km/h?) , pa spet druge, ki so preveč živčni in prehitevajo po odstavnem, brez da bi to počeli pazljivo, potem imajo pa veliko za opravit, ker se ponavadi istočasno vsi spravijo zavijat na voznega (z leve in z odstavnega)
cool-1.gif

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Ko nasttane prevelika gneča da bi se z mojim tempom normalno vozil, zmanjšam hitrost, kako fajn muziko poiščem pa kruzam. Brez veze se živcirat.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Citat:
Uporabnik flip pravi:
Ko nasttane prevelika gneča da bi se z mojim tempom normalno vozil, zmanjšam hitrost, kako fajn muziko poiščem pa kruzam. Brez veze se živcirat.

In prav hitro dohitiš koga še počasnejšega, ki ga je treba prehiteti. In jovo na novo....

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Tud res. Preveč folka je po cest. Ponoč je prava milina se vozit.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
ja, samo paziti je treba, ker morajo plavi dreki konec meseca izpolniti normo in te hitro kje zasacijo...

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
Uporabnik s22b pravi:
Odvisno v katero smer sta se vozili, ker sedaj je načeloma od drenov griča pa vse do loga (prva avtobusna postaja) 50 km/h in šele potem 70 km/h.

Začetniku teme, meni se pa da voziti. Še posebej, ko vidiš v vzratnem ogledalu eno luštno črnolaso v črnem puntotu s postonjsko registrsko, ki se bi skoraj v rito zaletela, ker ni bila preveč pozorna kaj se dogaja pred njo. Ljudje smo si različni, nekateri si vzamemo vsako vožnjo kot en nov izziv oz. novo izkušnjo, vidiš nekaj novega, probaš nekaj novega in tako naprej vse dokler se ne zapre krsta in položen je zadnji venec.
smile-1.gif

Skratka, zate bo še vedno dobro se voziti, ker drugače boš moral iti "peš honda" je pa le res, da ne več tistega užitka oz. adrenalina, ki te navdihuje nad samo vožnjo, ki se počasi spreminja le v eno staro navado. Ko boš kupil že omenjeno vozilo, le glej, da ne boš v napoto.
tongue-1.gif

decko, poznam js omejitve, sicer pa je slo prot lj. misljeno je bilo med sinjo gorico in drenvim gricem. tam je 90, gospodicna pa je vozila 50-60. AC je pa itak obstala

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
Uporabnik Firing_Nukez pravi:
Citat:
ah dej no dej, po nasih AC se je pa ja fajn vozit. prides na 190 in bremzas na 70 in tako jovo na novo.

Tako nekako, ja =)

Maš folk, ki okupira prehitevalni pas (nagradno vprašanje: zakaj je vedno treba prehitevat kolono, ki gre 98 namesto 100km/h?) , pa spet druge, ki so preveč živčni in prehitevajo po odstavnem, brez da bi to počeli pazljivo, potem imajo pa veliko za opravit, ker se ponavadi istočasno vsi spravijo zavijat na voznega (z leve in z odstavnega)
cool-1.gif

zmaga.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
ponoči pa je spet polno Romunov in Bolgarov z kvazi xnenokami ki ti parajo živce .....

te golazni je ze sicer dovolj, manjka samo se da turki pridejo v eu.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.043
1.263
113
42
Jah jst sm začel zdej kr po desni prehitevat. Res se mi ne da zajebavat s takimi.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Golazen? Ja, tako kot smo mi za 1. EU klaso Balkanci. Sicer pa odpiralcu teme... na AC jaz nikoli ne uzivamm niti ne blendam in tiscim nekumu v rit. Po naravi sem zelo flegma in na primerni razdalji cakam pred menoj vozecega, da se umakne. Vedno vozim samo po prehitevalnem in to med 160 in 180. Za uzitke si pa izberem lepe, ovinkaste, prazne ceste.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Vedno vozim samo po prehitevalnem in to med 160 in 180.

Jaz sem tudi tako vozil nekaj časa, pa sem videl, da je preveč stresno. Pri teh naših voznikih nikoli ne veš, kdaj ti bo skočil na prehitevalni pas in da imam nogo pripravljeno na bremzi za vsak avto, ki ga prehitevam, je brez veze. Lepo tempomat 145-150 in je to, to. Zanimivo, tako sem tudi manj zmatran po kakšni daljši vožnji.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
o vožnji v rondojih bi lahko snemal filme....
Ma celo franšizo, knjige, TV serije, gledališke igre, maijce, torbice z motivi itd...

Menjavanje pasu brez smisla in namena...

Ustavljanje in ugibanje o smislu življenja.

Ni da ni.

Eni bi vozili slalom, pa če bi imeli vozilo na tračnicah.

Vsaj v Mariboru je bilo tak:
- najprej navadno krožišče (dvopasovno)
- nato uvedba dodatnih neprekinjenih črt
- nato (na novogradnjah) fizična ločitev (5cm visok "robnik")
- ponekod ona plastična kača z 1 m visokimi znaki na vsakem koraku

Naslednji bo verjetno postavitev onih betonskih pregrad, nato pa meter debeli in dva metra visoki zidovi z bomb-proof materialov.