Spet v napačno smer....98456847865-tič

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
KLIK
bonk.gif

Mater a se res ne da namontirat enih špic + senzorjev, ki bi ob zaznavi vozila ki vozi v nasprotno smer zjebalo vse gume? (Že na dovozu!!!!) Tole bi znal vsak elektronik in majster ki ma pet minut časa naredit. Koliko časa bo še trajalo to? Če bi sam ali kdo od bližnjih postal invalid zaradi enega takega....ne, bolš zanga da ne preživim.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Pa niti elektronika ni potrebna ampak špice, ki so pogrezljive in obrnjene v smer napačne vožnje, to imajo ponekod v tujini (predvsem ZDA) npr. na izhodih plačljivih parkirišč, da gume preluknja nekomu, ki bi htel švinglat in odit pri vhodu.

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
Morda še razmem, da človek spregleda znak in zapelje v napačno smer, nikakor pa ne morem razumeti, da potem kar vozi v napačno smer...nasproti ti vsi trobijo, se umikajo...oni pa lagano naprej.
Žal je pa spet bilo tako, da je bila poškodovana nedložna oseba. Babji [censored], ki je povzročil incident pa je spet imel srečo...
bonk.gif

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
44
vedno korak pred tabo
Potem se sprašujemo kako je lahko folk tolk neskoncentriran na vožnjo, da se vozi skoz z meglenkami in sploh ne opazi, da ima prižgane. To ni nič!
Da se pelješ po nasprotni strani AC - to je šele zmedenost
bonk.gif

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.986
17
38
Bled
Citat:
Uporabnik elvir_vr6 pravi:
nikakor pa ne morem razumeti, da potem kar vozi v napačno smer...nasproti ti vsi trobijo, se umikajo...oni pa lagano naprej.

Si predstavljaš kako se šele njemu mora zdeti čudno, da vsi vozijo v nasprotno smer
confused-1.gif

xmovc

Pripravnik
2. okt 2007
110
0
16
Olimpijsko mesto
Citat:
Uporabnik elvir_vr6 pravi:
Babji [censored], ki je povzročil incident pa je spet imel srečo...
bonk.gif

Ni nujno, meni se zdi, da se ji ni izšlo po načrtih, zato ji rade volje priskrbim ustrezno cev za auspuh, ki jo lahko spelje v kabino ali pa zadostno dozo tablet. Še najprimerneje pa bile kakšne muslimanske sankcije s kamenjanjem do smrti.

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.367
241
63
Če že greš v smrt, zakaj bi potem še nedolžnega vzel s seboj?! Gas do konca, pa v prvi zid ali steber, ki ga vidiš na poti!!!

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.238
1.396
113
Vidim da so komentarje pobrisali, eden je bil da je gospa pred cestninsko obrnila in peljala v nazaj po avtocesti...

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik ishtar007 pravi:
Če že greš v smrt, zakaj bi potem še nedolžnega vzel s seboj?! Gas do konca, pa v prvi zid ali steber, ki ga vidiš na poti!!!
Alah obljublja device
evil.gif

BigBoss

Pripravnik
12. okt 2007
192
0
16
Posavje
Sam res, ko sem prebral novico sem pomislil, pa pi2da kaj je tem folku no. Takim bi blo treba takoj vzet izpit, ali/in jih poslat, da jim glave pregledajo majmuni je8eni.
Res skor vsak mesec zdej že bereš o podobnih norcih. Da ti gre pred cestninsko obračat (ker najbrž ni mela keša s seboj)...jao.
Sem razmišljal ravno včeraj, ko sem se po AC vozil domov iz LJ (megla tako gosta, da bi jo lahko rezali, bi rekel palček Smuk) kaj bi bilo, da se mi takrat nekdo pripelje iz nasprotne smeri. Vidiš ga itak šele zadnji trenutek, ko je najverjetneje že prepozno za kakšno pametno reakcijo. Kriza skratka.

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.168
1.144
113
Eno tako čisto hipotetično vprašanje.

Recimo, da vozim enega šleperja po avtocesti in opazim nekoga v VW Eosu, kako mi vozi nasproti po napačnoi strani.
Ker je šleper že star in potrebujem novega, se ne sekiram preveč in ne bremzam ali umikam. Razsujem Eosa v prafaktorje.

Kaj kasneje rečem policiji:
a) "Nisem ga videl, nenadoma je bil pred mano, nič nisem mogel storiti"
b) "Ja, videl sem ga, ampak se nisem umikal, ker je za mano vozil en osebni avto in sem jim rešil življenje.
Zavestno sem odstranil smrtno nevarnost s ceste. (Prosim pohvalo ali nagrado)"

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.102
16.286
113
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Vidim da so komentarje pobrisali, eden je bil da je gospa pred cestninsko obrnila in peljala v nazaj po avtocesti...

ja valda?
shocked-1.gif

in zakaj uni moroni sploh brišejo take komentarje? kwa da fak jim ni jasn?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.102
16.286
113
Citat:
Uporabnik jurek1973 pravi:
Eno tako čisto hipotetično vprašanje.

Recimo, da vozim enega šleperja po avtocesti in opazim nekoga v VW Eosu, kako mi vozi nasproti po napačnoi strani.
Ker je šleper že star in potrebujem novega, se ne sekiram preveč in ne bremzam ali umikam. Razsujem Eosa v prafaktorje.

Kaj kasneje rečem policiji:
a) "Nisem ga videl, nenadoma je bil pred mano, nič nisem mogel storiti"
b) "Ja, videl sem ga, ampak se nisem umikal, ker je za mano vozil en osebni avto in sem jim rešil življenje.
Zavestno sem odstranil smrtno nevarnost s ceste. (Prosim pohvalo ali nagrado)"

pomoje bi bilo bolje da bi rekel napisano pod a), ker če bi uporabil odgovor b) bi znal še kkšno kazen skasirat
crazy1.gif
vem, glupo do konca, ampak pomoje bi bilo tako....

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Jaz v bilokerem šleparju (starem ali novem) se ne bi umikal!!! Požlajfal bi na polno, to je pa tudi vse.

a) al dela samomor - šlepar idealen
b) če ne bom jaz pobral kamikaze, jo bo po pa ena punca v saxo -ju npr.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Meglenkarji - moji omiljeni! Že nizka oblačnost je znak, da je treba prižgat vsa mogoča svetilna telesa.
bonk.gif

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Ko je pa dež, se pa brez meglenk sploh ne da vozit. Včasih smo imeli za pomoč v takem primeru brisalce
bonk.gif

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
44
vedno korak pred tabo
Danes je bila visoka oblačnost (za spremembo od zadnjih dni) pa zgleda so pozabil vsi meglenke ugasnt
bonk.gif

komentar kaj bi naredili, če bi vozili šleper: ne bi se umikala
crazy1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Jaz sem vedno študiral na montažo senzorjev, ki bi recimo na izvozu (za modela v napačni smeri v-voz) zaznali
vozilo ki se pelje v napačno smer, da bi se dvignili aka. spajksi iz poda, stardec itak pelje zelo počasi v nesprotno
smer, sploh na izvozu ko je ozko in ovinek, in mislim da boljše 4 prerezane gume letno x 100 avtov (tolko stardecov
sigurno premoremo; za vse se nezve, ker pač sami vidijo bedarijo in obrnejo), kot pa ena nesreča z niti ne smrtnim izidom,
dost je že da se prestrašiš ko vidiš na avtobanu modela ki ti drvi nasproti, boknedaj da ga srečas na izvozu ko se nimas kje
umaknit.

earnhardt.jpg