Špegl na strop

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Ogledalo je res za časom, daš FullHD kamero, gledaš lahko na ekranu, pa še snemaš spotoma pa daš na alter.

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Jaz ogledala na strop ne bi kar lepil z nečim, četudi bi držalo. Pač, zaradi občutka. Rajši izmeri ogledalo, pa ga po robovih lepo privij v strop s kakšnimi lepimi šraufi (ogledalo drži glava vijaka). Veliko bolj varno bo, mirno boš spal, pa tudi grdo ne bo izgledalo.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
To si dal sliko sponskih vijakov, kako naj si pa z njimi pomaga
confused-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
tut jst ne bi samo lepil ogledala na strop. Sem v kopalnici na ploščice z namenskim lepilom nalepil ogledalo 50x60cm, pa je kak teden stal gor, potem pa padel. Potem sem kupil "silikonsko" lepilo v prozorni tubi, lepilo pa je rumenkaste barve. To sedaj drži še eno večje ogledalo. Samo mu na stropu tudi ne bi zaupal. Kaj pa če sosedu zgoraj poplavi in pride do tebe?
Vijake pa imaš mir.
Jst sem jih tukaj kupil http://sign-supply.si
imaš še v krom barvi.
V luknjo daš poljubni vijak, potem pa čez priviješ okrasni pokrovček.
ANzlat-XL.png

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
To si dal sliko sponskih vijakov, kako naj si pa z njimi pomaga
confused-1.gif
To sem dal na hitro kot primer, pač na vsak vogal po en šrauf, tak bolj lep, kot recimo tiste stropne luči, kjer steklo držijo vijaki:
alabaster-oyster-ceiling-light-40cm.jpg

Zanzibar

Majstr
16. sep 2007
1.068
128
63
Do prvega steklarja, pa ti bo povedal kako in kaj.
Pa 100% ima šraufe za ogledala. (kupil podobno za stensko ogledalo)

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
v kopalnici je 160 na 100 ogledalo nalimano na ploščice..4 leta že visi na mestu

strop..a je kanuf al beton..da en pade strop dol..drgač pa lep okvir, pa vijaki..

jaz mam že zarisano kje bo

igi

Guru
13. okt 2007
5.642
1.226
113
Celje
ne vem... samo nalepit ga jst nebi upal, ker lahko podlaga "spusti" pa ga imaš kar na enkrat preblizu. Dobro vse je odvisno od velikosti in teže. Tudi vijaki na vogalih me nebi prepričali (kak potres in si spet tam ko ni najbolje). Dobro razen, če daš kakšno kaljeno zadevo.
Jaz bi verjetno dal kak ličen alu okvirček okoli.

hipnotik

Pripravnik
22. mar 2009
567
0
16
Jaz imam v jedilnici ogledalo na stropu in drži že kakšnih 8 let.
Ogledalo je prilepljeno na iverno ploščo in nato ta plošča privijačena v strop. Ogledalo in nosilna plošča sta ovalne oblike in plošča je za kakšnih 10 cm večja od ogledala.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.022
11.147
113
za fuk je ogledalo super, ampak obvezno imet neko pripravo da ga lahko prikriješ..spanje v z odsevom nix gut.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
Kupiš držala za ogeldalo...4 držalca..dva fiksna, dva vzmetna (torej na eni strani zatakneš) na drugi dvigneš jeziček, vstaviš ogeldalo in spustiš.

Naredi 4 luknje v strop, noter zidne vložke in privijačiš držala. Edino držala bo dobro montirat po obliki ogledala (finod aga eden drži - ali dva.odvisno kako je veliko) drug pa poriše s svinčnikom.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
za fuk je ogledalo super, ampak obvezno imet neko pripravo da ga lahko prikriješ..spanje v z odsevom nix gut.

Kakšen odsev? A se svetiš v temi?