Sparov enerđi drink?

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Že res dooolgo nisem pil te kemije in se mi je zaluštalo, da bi si naredil nekaj zaloge v shrambi.... grem v Spar in razočaran ugotovim, da ne prodajajo več Sparovega BlueBear-a.

Včasih je bil tale

spar%20blue%20bear.jpg

Zdaj pa imajo še samo neke take svoje zvarke:

image.resizeTo.220x280.jpg

A mi lahko kdo pove a je to eno in isto? Po okusu mi delujeta podobna...

musicfreak

Pripravnik
26. apr 2012
677
0
16
Še najbolj podoben original Red Bullu od teh poceni variant je Lidlov, se mi zdi. Osebno si rad privoščim parkrat na teden, čeprav drugače pijem samo vodo.

Glede tega Blue Bear pa ne vem, niti google ne.

_robi_

Pripravnik
15. maj 2009
455
0
16
Monster je zakon. Na okus sem se sicer malo privajal, ampak drži pokonc. Velikost je pomembna
wink-1.gif

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
987
113
Monster je od vseh drugih drugačen v tem, da ima ginseng noter. Če je kdo alergičen nanj, ga odsvetujem.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.486
455
83
Meni je od poceni no-name energy sranja, ki ga dobiš v naših štacunah, tale šparov budžet še najboljši, oz. najmanj slab. Ali gre za rebrandan blue bear pa nimam pojma.

Sicer pa imaš v sparu tudi relativno ugodno 6pack burna, ki ima res ceno x2 glede na zeleno sparovo pijačo, ampak vsaj meni je precej boljši. Enako ceno (na količino) ima v sparu tudi monster, ki ga preferiram zadnje čase, najrajši ripperja.

gurman5

Pripravnik
5. avg 2013
77
3
8
vse skupaj je navadna kemija.. tudi red bull ni nič boljši, samo dražji je. meni osebno je še vseeno najbolj okusen lidlov enerđi

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik S57BMU pravi:
Sama cukrana kemija
ne-ne-1.gif

Lp.

zeleni čaj je za stare mame, pomoje bo več učinka naredil bioenergetik s polaganjem rok kakor pa zeleni čaj. Name ni nikoli naredil nobenega učinka.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Se mi zdi, da sem Blue Bear še kak teden nazaj videl, pa se spraševal kdo ga sploh kupi, če je Budget pol cenejši. No jaz če si kupim, vzamem tistega v plastenki, je še cenejši pa boljši (meni) od tistega v pixni. In še en najbolj užitnih od red bull kopij. Ne prenesem pa Monsterja (low carb še gre nekak) pa Sharka, preveč sladka. Po moje te samo cuker pri njima gor drži
tongue-1.gif

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
987
113
Men je pa Shark (ta sivi) ful dober. Pa BullDog mi je bil, samo so ga umaknili s polic, nikjer vec ga ne najdem.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Bulldog je bil tudi fejst sladek ja. Jaz najbolj pogrešam Dark Dog, ki je bil v prozorni plastenki in flaški, najboljši energy drink ever za mene. Ta, ki je v piksni, je drugačen.

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Monster je MOČNO presladek, ja.. Redbull oz. S Budget je pa ok za miksat z vodko, ja.. Burn mi tudi ni slab, je pa res, da ga nisem nikoli kupoval posebaj, samo že zmešanega.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
987
113
Sem enkrat kupil RedBull in Mercator (morda je bil Šparov) Hkrati oba odprl in poizkusil enega in drugega in nisem mogel verjeti, da mi je bil Mercatorjev (ali Šparov) bojši. Zdej res ne vem, al je bil od Mercatorja al od Špara, vendar RedBull definitivno ni bil boljši....sem prav debelo pogledal.
rolleyes-1.gif

luka51

Guru
16. avg 2007
14.571
5.880
113
isto ti razžre kot kokakola al pa fanta pa kaki kofe kdaj.
cukrana voda je cukrana voda neglede na piksno.

najbolši je pa itak monster rehab :D

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.079
490
83
tam ko se terc po tori rola
sdpa... prav zdravo ziher ni. Si upa kdo to narediti -da vsak dan spije dve-tri piksne tega? Na daljši rok... Coca-Cola ti je isti shit -ni najbolj nedolžna reč. Ko sem bil še mulc, sem dnevno spil dva litra Coca-cole. Čez čas so me začele boleti ledvice... Ko sem nehal s tem in pil samo vodo, so bolečine čudežno izginile. Mene je prepričalo... Tako, da zdaj mogoče liter na mesec....