Citat:
Uporabnik ptil pravi:
A se da imeti Udobni pozitivni brez Mastercarda? Ker če to gre, potem se splača obdržati Sparkasse zaradi brezplačnih dvigov na BA, za položnice in Mastercard uporabljati pa N26...
Citat:
Uporabnik asko pravi:
Udobni plus račun ima še vedno (tudi po podražitvi) brezplačno plačevanje položnic preko NetStika.
Citat:
Uporabnik ptil pravi:
Moj master plan je, da si recimo enkrat mesečno nakažem denar iz Sparkasse na N26 (pri tem plačam provizijo za nakazilo 0,21€ na Udobnem pozitivnem) in potem imam zastonj plačila položnic in Mastercard. Ko rabim kaj gotovine, dvignem na BA iz Sparkasse. Približno vem koliko vsak mesec rabim keša in koliko "elektronskega" denarja, zato bi po mojem prišel skozi z enim do treh nakazil na N26 na mesec. Seveda je to samo teorija, prakso bomo pa videli. Dokler bo N26 zastonj, bomo uporabljali.
Ni treba, ker nisi prekinil zaradi svoje volje, ampak zaradi enostranske spremembe pogodbe.Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
A kdo ve, če v prvem letu prekineš zaradi podražitve (sprememba pogojev) moraš plačati prekinitev?
Ahahaha, pa res. So pa res postali popolna beda glede na njihovo ponudbo ene deset let nazaj.Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
Pa za Udobni pozitivni uvajajo plačilo položnic 0,21 EUR
Citat:
Uporabnik ptil pravi:
Moj master plan je, da si recimo enkrat mesečno nakažem denar iz Sparkasse na N26 (pri tem plačam provizijo za nakazilo 0,21€ na Udobnem pozitivnem) in potem imam zastonj plačila položnic in Mastercard. Ko rabim kaj gotovine, dvignem na BA iz Sparkasse. Približno vem koliko vsak mesec rabim keša in koliko "elektronskega" denarja, zato bi po mojem prišel skozi z enim do treh nakazil na N26 na mesec. Seveda je to samo teorija, prakso bomo pa videli. Dokler bo N26 zastonj, bomo uporabljali.
Citat:
Uporabnik Commodore pravi:
Ahahaha, pa res. So pa res postali popolna beda glede na njihovo ponudbo ene deset let nazaj.Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
Pa za Udobni pozitivni uvajajo plačilo položnic 0,21 EUR
Citat:
Uporabnik uncle_sam pravi:
Citat:
Uporabnik ptil pravi:
Nakazi 1x malo vecji znesek pa je.. Saj tudi iz N26 lahko dvignes gotovino na bankomatu.. Tako da ni potrebe po dilemi koliko rabis elektronskega in koliko papirnatega...
Citat:
Uporabnik ptil pravi:
Dvig z Mastercardom je vedno plačljiv, le za Maestro imajo 5x brezplačen dvig na BA. Ne vem pa, če dobiš Maestro avtomatsko, meni so napisali le, da dobim Mastercard.
Citat:
Receiving a Maestro card
Only for customers with primary delivery address in Austria,
Germany and the Netherlands3
Free
Citat:
Uporabnik ptil pravi:
Dvig z Mastercardom je vedno plačljiv, le za Maestro imajo 5x brezplačen dvig na BA. Ne vem pa, če dobiš Maestro avtomatsko, meni so napisali le, da dobim Mastercard.