Spar, Slovenske novice 9-99% popust?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Na kak način to obračunavajo?

Gledam zdajle račun, in ni nikjer govora o kakem popustu. Pa sem kupil najbolj verodostojen časopis.
tongue-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Čisto možno, da moraš novice imet že kupljene, potem pa lahko na nakup uveljavljaš popust. Če ne bi lahko kdo rekel, ko bi mu potegnili časopis in nebi bil noben pameten popust, da si je premislil in novic ne bo vzel (kasneje pa kakšne druge potegnil iz kupa).

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Se pravi, da je meni pozabila?

Kupon odlepiš z novic in daš blagajničarki ... na koncu ga poskenira in blagajna napiše koliko % je popusta.

Kar je tudi zabeleženo na računu ... če nimaš popusta napisanega na računu, potem ali nisi dal kupona, ali pa blagajna ni sprejela črtne kode. (lahko je blagajničarka mislila da je skenirala, pa blagajna ni primla ...)

Ker je "akcija" samo na dan veljavnosti kupona, mislim da ne boš mogu jutri reklamirat napake.

Zato najboljše pri takih akcijah, takoj preverit kaj piše na računu ... dokler si še pri blagajničarki se da marsikaj rešit
smile-1.gif
.. kasneje mal težje

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Se pravi, da je meni pozabila?

ne, sam si kriv, ker nisi odlepil kupona in ga unovčil

Jap.

Lahko bi nesel nazaj vse artikle, da bi jih še enkrat obračunali.

Še dobro, da se ne sekiram zaradi tistih par evrov.
grin1.gif

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Ni blagajničarka kriva, če on ni dal kupona ... na kupon te ne bo opozarjala, kot na šparovo kartico ..(kot te po navodilih more opomnit)

In ne bi bil prvi, če bi pustil voziček kar tam ... tudi to se dogaja ... sam ponavadi je razlog plačilna kartica "ker ne gre skozi"
smile-1.gif