SP v veslanju Bled 2011

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
jaz bom delal oz. lovil momente skozi moje lečovje ...

en večjih športnih dogodkov letos pri nas, pa se mi zdi, da praktično, razen na jumbotih, nikjer ni kake hude publicitete ...
tongue-1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Tako, kot ce bi imel prvenstvo v dresurnem jahanju. Oboje je olimpijski sport, a pravzaprav nihce ne ve dobro zakaj, ker gre za silno obskurne stvari. Prvenstvo v zobanju cesenj, bi napisal neki novinar, ki ni prav dobro prenasal "podvigov" nekega okrogleda Dolenjca, ki j cofotal po toku navzdol
smile-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
ja popolnoma enako je

če ti ne razumeš nečesa, si je treba pa norca delat, da te vidim veslat kilometer in pol...

dijo_porko

mona
6. sep 2007
2.132
70
48
123
2 kilometra mogoče?

Jaz sem malo razmišljal, da bi šel pogledat kakšen dan, ker v živo tega razen na Ljubljanici še nisem videl. Bodo pa tekmovalci napolnili Bled in Kranjsko goro, tako da mislim, da bodo zadovoljni tudi v turizmu, domačini bodo pa verjetno pi*zdili, ampak je*biga, tako pač je. Bi bilo pa zanimivo videti kako veslajo invalidi; po moje ne kaj dosti počasneje kot profiji. Mislim, da sem prvič zasledil, da nimajo posebnega prvenstva.

LP

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
ja popolnoma enako je

če ti ne razumeš nečesa, si je treba pa norca delat, da te vidim veslat kilometer in pol...

Heh, jaz ne razumem edinole tebe in Mariove oddaje. Veslanje "razumem", kolikor ga je za razumeti - ni mainstream sport, zato je obisk tak, kot pac je. Enako kilav obisk bi bil v primeru mnogih drugih sportov. Sooci se z realnostjo ali pa pac zivi se naprej v svojem svetu, kakor ti drago
cool-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
ah ja, vidim, da ti je najtežje fizično opravilo v življenju, da zjuraj zmigaš miško, da se ti monitor prižge...

in ne, v življenju še nisem vesljal kje drugje kot pa z gumenjakom na morju, to da šport primerjaš z zobanjem češenj in strelovim plavanjem pa kaže na to, da je tvoj najbližji stik s športom čez 72 (morda 80, nisi pomeril) cm CRT

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Tako, kot ce bi imel prvenstvo v dresurnem jahanju. Oboje je olimpijski sport, a pravzaprav nihce ne ve dobro zakaj, ker gre za silno obskurne stvari. Prvenstvo v zobanju cesenj, bi napisal neki novinar, ki ni prav dobro prenasal "podvigov" nekega okrogleda Dolenjca, ki j cofotal po toku navzdol
smile-1.gif

Jaz pri obeh stvareh vem zakaj se gre...

jest5

Guru
18. avg 2007
25.959
-8.674
113
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
en večjih športnih dogodkov letos pri nas, pa se mi zdi, da praktično, razen na jumbotih, nikjer ni kake hude publicitete ...
tongue-1.gif
Eh, blejci so pač totalni antitalenti.
bonk.gif
kaj šele kakšen tujec

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Dizzy; če te kj zagledam te pocukam
smile-1.gif

Glede obiska, Bled in okolica pokajo po šivih kar se tiče nastanitev, skoraj VSI slovenci se vozijo domol spat razen naše ekipe ki nam pa je organizator priskrbel pension v Gorjah
cheer.gif

Cene so pa huh... Espresso 1,40€ Kava z mlekom 1,80€ Bela kava 2,00€.... točeno 0,5 3,00€ ... to ob jezeru
cool-1.gif

pa da veste od male Zake naprej proti veliki Zaki je prepoved vožnje oz. samo za vozila z akreditacijo, tako tisti ki mislite obiskat event priporočam da ga nekam porinete pr železniški pa po stopnicah dol do Zake, ali pa kolesa v avto in ga pustite kje prej.
Imajo pa vsi obiskovalci brezplačen prevoz krožne proge
wink-1.gif
parkingi bodo pa pr pokopališču in so tudi brezplačni.

LP,S

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
kakšne cene pijače

Pašman Ždrelac

kava 7 kun
machiato 8
capuccion 9 kun

močno presenečen nad ugodnimi cenami....

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
tongue-1.gif
bonk.gif
kaj šele kakšen tujec

sem bil prejšnji vikend na bledu, in tisti blejci, ki ne vedo, da bo SP, ne živijo na tem svetu - reklame, panoji priprave na jezeru itd... ne moreš sfalit - če bi pol take promocije naredili po ostali sloveniji ali pa vsaj gorenjski, bi bilo že dobro

@Sheriff - v mestni kavarni (ali kaj je tam, kjer imajo "prave kremšnite") sem dal 3.6€ za točen pir, Mejduš pariz cene
bonk.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
25.959
-8.674
113
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
tongue-1.gif
bonk.gif
kaj šele kakšen tujec

sem bil prejšnji vikend na bledu, in tisti blejci, ki ne vedo, da bo SP, ne živijo na tem svetu - reklame, panoji priprave na jezeru itd... ne moreš sfalit - če bi pol take promocije naredili po ostali sloveniji ali pa vsaj gorenjski, bi bilo že dobro

@Sheriff - v mestni kavarni (ali kaj je tam, kjer imajo "prave kremšnite") sem dal 3.6€ za točen pir, Mejduš pariz cene
bonk.gif

Prejšnji teden so šele začeli. Pred tem je bilo čisto mrtvilo
grims-1.gif

14dni nazaj so jih malo anketirali na valu 202(turiste, pa tudi par domačinov). Dosti jih ni nič vedelo
grin1.gif

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Brez skrbi da domačini vedo da je SP... si že nahnejo roke
wink-1.gif
)
KLIK

Laško ima pa očitno monopol tm (ali pa exkluzivo z OK) , take cene imajo samo oni in postavljeni so tik ob jezeru od male do velike Zake...
danes bo komisarka opravila pregled in ni hudič da jih bo odstranila ker imajo tik ob jezeru mize
smile-1.gif
)

Nazadnje urejeno:

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik Sheriff pravi:
Cene so pa huh... Espresso 1,40€ Kava z mlekom 1,80€ Bela kava 2,00€.... točeno 0,5 3,00€ ... to ob jezeru
cool-1.gif

Ne razumem čisto dobro stavka... cene se ti zdijo visoke?

Glede primerjave s Parizom par postov spodaj - se bo treba enkrat zares zapeljati do Pariza (ali pa vsaj do Dunaja), pa potem komentirati kako je 3,5 eur veliko za pol litra piva.
smirk-1.gif

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Če boš dobr pogledu jst nism primerju cen z Parizom niti z Dunajem ampak cene so navil ker je npr. v kavarni Hiti ki je tik ob športni dvorani in ob hotelu Krim kofe 1,00 par sto metrov nižje pa 1,40€ ker je SP ... se ti ne zdi?
Naroči en "domačin" točenga 0,5l pa mu reče 3€, jo pogleda pa ji odg. : Lohka bi zaokrožl kr na 5€
grin1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik Sheriff pravi:
cool-1.gif

Ne razumem čisto dobro stavka... cene se ti zdijo visoke?

Glede primerjave s Parizom par postov spodaj - se bo treba enkrat zares zapeljati do Pariza (ali pa vsaj do Dunaja), pa potem komentirati kako je 3,5 eur veliko za pol litra piva.
smirk-1.gif

v parizu sem ga pil najceneje za 3€, najdražje za 6.5€

v Sloveniji je bil tale pir daleč najdražji, kar sem jih kdaj pil, v gostilno, v katero zahajamo po treningih pa dobiš pivo za 1.7€

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik Sheriff pravi:
Če boš dobr pogledu jst nism primerju cen z Parizom niti z Dunajem ampak cene so navil ker je npr. v kavarni Hiti ki je tik ob športni dvorani in ob hotelu Krim kofe 1,00 par sto metrov nižje pa 1,40€ ker je SP ... se ti ne zdi?
Naroči en "domačin" točenga 0,5l pa mu reče 3€, jo pogleda pa ji odg. : Lohka bi zaokrožl kr na 5€
grin1.gif

Če boš dobro pogledal, boš videl, da tisti del posta ni bil namenjen tebi.

Meni osebno se ne zdi nič narobe, če so malo dvignili cene. Turistični resorti niso nikjer prijaznih do domačinov, ki istočasno ne delajo v taistem turističnem ustroju, tako pač je. Sedaj je priložnost malo več zaslužiti in naj zaslužijo. Upam samo, da z dobro in kvalitetno postrežbo.

@Killakhan: po Ljubljani je v normalnih kafičih pivo 2,5 eur, zato se 3 eur ne zdi kakšno veliko odstopanje. V nočnih klubih je mimogrede lahko od 3 naprej, v Portorožu pa lahko tudi sredi belega dne plačaš 4-5 EUR. Resno, 3 eur ni popolnoma nič posebnega. Če ne živiš ravno v blazni vukojebini imate izredno beer friendly gostilno, dobro zate. Jaz pa piva za 1,7 EUR na področju od Gorenjske od Obale vseeno nisem videl že par let.

Pa glede primerjav cen s Parizom - lokali, kjer boš dobil pivo po 3 eur so daleč od centra oziroma velike številčnosti. Pa tudi, če vzameva sredino obeh tvojih cen, pristaneva na približno 5 evrih, kar je še vedno precej stran od 3,5 ane...

P.s. Če ti je bližje Ljubljana kot Portorož, se oglasi enkrat v Pločniku, boš takoj lahko spremenil kriterije o draginji na Bledu.
smirk-1.gif