Soundfont AWE32/64 za SB Live

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.965
38
48
A kdo ve, ce se da kje dobiti soundfont za SB Live, ki bi vseboval vse (identicne) instrumente, kot so na voljo v SB AWE64 ali vsaj AWE32? Kar sem iskal po internetu, sem nasel samo posamezne instrumente, iscem pa en kompleten soundfont z vsemi prav iz omenjenih dveh kartic.

gulikoza

Pripravnik
23. sep 2007
237
0
16
AWE32 font obstaja. AWE64 je imel hardwareski del identičen AWE32, dodatnih 32 kanalov je bilo softwareskih (Yamahin synth se mi zdi). Išči AWEROMGM.sf2
wink-1.gif

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.965
38
48
Meni je bilo v glavnem takrat, ko sem kupil Live, nenavadno, zakaj ima default slabse instrumente (zgolj na ravni SB16...) od njegovih dveh predhodnikov AWE32/64, tako da sem dolgo iskal ta pravi soundfont (se dobro, da jih podpira). Sicer pa sem danes opazil, da si ni "zapomnil" tega soundfonta od zadnjic in sem moral ponovno naloziti; se bom pa moral se malo pozabavati in osveziti znanje, ker vidim, da imam od nevemkdaj nalozen 2GMGSMT Rev N++ v obeh sf deviceh (Synth A in Synth B).

gulikoza

Pripravnik
23. sep 2007
237
0
16
Ja to je prav čudno...sploh ker je v večini primerov priložen tudi 4MB in 8MB font. Čeprav po pravici nista kaj dosti boljša
tongue-1.gif

Jaz imam v banki A lasten 100MB font, ki res trga gate, tu res vidiš kako se midi lahko dobro sliši. V banki B imam pa AWE font
smile-1.gif
Meni ostane tudi med rebooti, tako da ne vem zakaj tebi to dela težave...