Po drugi strani pa hebeš ta cec. Imam kombinacijo Philips TV, Q acustics soundbase in T2 4k STB Box Amino ali nekaj takega. Vse lepo in prav, tudi ko z daljincem vkopiš STB, le ta lepo vkopi TV, TV pa preko optike sound bar. Vse super. Dokler mi neka pizdarija ni 2x na dan vklapljala STB sama od sebe. Pomojem update STB. In je sred noči STB dobil nek signal, se zbudil, posledično vklopil TV, le ta pa sound bar, pa je sred noči začelo vse špilat, prej na STB Amino VIP 1337 ali nekaj takega se to ni dogajalo. Baba nori doma, jest ne vem kaj narediti, na koncu sem CEC za STB in TV izklopil. Tak da zdej vkolpim TV na daljincu in STB na svojem daljincu, hišni kino mi pa potem TV zbudi. Zadeva je bla nevzdržna, se je tist STB tud 2x na dan sam vklapljal.
Cash. Nikar ne menjaj tistega LG soundbara, z TLC se ne boš nič naučil, glede izboljšanja kvalitete glede na LG. Jest bi celo gledal drugam in sicer bi LG soundbar zamenjal za kej boljšega, v kolker se HDMI CEC ne povoha tako kot treba, bi pa z optiko priklopil.