Sem nov na forumu, upam da boste znali kaj pametnega svetovat. Zadeva je sledeča, v okolici naše je samo še ena hiša, sosedova, ki pa tudi ni tako grozno blizu (cca 200m) se pravi, to je moj edini in najbližji sosed. Slišat je bilo govorice o sporih med sosedom in njegovo ženo, nekega dne, približno tri tedne nazaj pa se je zvečer tudi slišalo čudaško dretje, njegovo ženo sem prej videl vsak dan, saj je mimo naše hiše hodila v trgovino vsako jutro, vsak drugi dan visela na kavici, nosla potice, kruh itd, skratka domače pecivo. No, od takrat ženske ne vidim in ne slišim več, sumim da se je nekaj zgodilo, mogoče celo kaj hujšega kot si mislim. Tip je tud ene vrste čudak, če se lahko tako izrazim, izgleda kot en mafijaš sposoben vsega. Ko smo se nekaj časa nazaj kregali z njimi mi je dejal da mi bo zlomil tilnik in da bk če gre sedet. Skratka nenavadno, tudi ko nam je izginil pes, par mačkonov razklanih ležal po dvorišču itd (vem da je bil on) mu ni noben ničesar reko ker mu ni upal, no nevem a je prav da pokličem policijo v tem primeru? Strah me je da se ne bi zvedlo da sem klical jaz, da ne bi prišlo do problemov ker je zadn človek s katerim bi jih želel imet. Prosim za kak koristen nasvet. Hvala
Denis
Denis