Šoping v Trieste

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Že zelo zelo dolgo nisem bil v Trieste, zato prosim za pomoč.

Torej kam...center, ali tisti Torri di Europa, ali kaj je že?

Zanimajo me pa znamke, kot so Paul&Shark, Stone Island, Prada...

Imajo to v Triesteju, ali je treba kam dalje v Italijo?

Tenkju verimač.
smile-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Teh znamk v Torriju ne boš našel. Odpelji se do središča mesta, parkiraj ob obali ter se usmeri na korzo Milano. Malo pobrskaj na netu, ker se meni ne da. Prada je takoj zraven velikega trga, par metrov zadaj. Paul&Shark, Lacoste, Armani,... pa so namentani po korzo Milano, a jih ni težko najti.

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Se še splača do trsta?

Mislim na EU, cene pa no more IVT in te stvari.......

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Kar se tiče cen potem ne. Nekatere stvari so ceneje, venda samo za odtenek.

Osebno hodim v Trst zato, ker imajo večjo izbiro high end znamk (znotraj same znamke tudi dosti boljšo izbiro) kot pa pri nas.

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Baje kar nekaj naroda hodi preko južne meje, Jankomir(zg), Tower(Ri). 22% PDV kar nekaj nanese pri povračilu.
evil.gif

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
V Trst hodijo kupovat samo še tisti, ki imajo tisto besedo "ceneje" še v glavi izpred 20 let. Verjemi, da so cene skorajda iste, tiste evre, ki pa daš manj, jih nabiješ več pri bencinu in si na istem. V Trst se hodi zgolj zaradi večje izbire firm in izdelkov ter h Kitajcev po falš robo (sicer jaz ne, ker mrzim tiste facking male trgovine in živčne, kričeče kitajce).

No ajde pa tehniko ima res poceni, plasme, LCDje, PCje, laptope,...walkman se ti že ne splača it iskat.

Nazadnje urejeno:

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Teh znamk v Torriju ne boš našel. Odpelji se do središča mesta, parkiraj ob obali ter se usmeri na korzo Milano. Malo pobrskaj na netu, ker se meni ne da. Prada je takoj zraven velikega trga, par metrov zadaj. Paul&Shark, Lacoste, Armani,... pa so namentani po korzo Milano, a jih ni težko najti.

Hvala.
cool-1.gif

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.334
303
83
39
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Telefunken pravi:
V Trst hodijo kupovat samo še tisti, ki imajo tisto besedo "ceneje" še v glavi izpred 20 let. Verjemi, da so cene skorajda iste, tiste evre, ki pa daš manj, jih nabiješ več pri bencinu in si na istem. V Trst se hodi zgolj zaradi večje izbire firm in izdelkov ter h Kitajcev po falš robo (sicer jaz ne, ker mrzim tiste facking male trgovine in živčne, kričeče kitajce).

No ajde pa tehniko ima res poceni, plasme, LCDje, PCje, laptope,...walkman se ti že ne splača it iskat.

S kitajci se da še največ zment
smile-1.gif

ginekolog

1.300. registrirani uporabnik
1. okt 2007
585
7
18
včeraj sem bil v torriju .. ni nekaj xtra. Cene kt pri nas, tisto kar pa je znižano, pa je kar precej (npr 50). Je pa potapljaška oprema veliko cenejša v ITA kot pri nas.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Če kupuješ no name robo moraš it v "skladišče". Mislim da se imenuje Marella ali nekaj podobnega.

Svakinja je tam kupila jakno za 18€ in je potem sredi Lj v butiku videla isto tako za 180€.
priden.gif

Pa oblačila za otroke so nekje 1/3 cene naših.

zlatorog87

Pripravnik
14. jan 2008
177
1
18
na Seniku
v tem "skladišču" je prava umetnost kaj kupiti. ko smo mi bili tam noter polno folka, vse nametano...... raje daš 2€ več in isto stvar "normalno" kupiš v eni kitajski trgovinici

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Kot so že napisali saj niti ni dražje za 2 evra pri kitajcih ker pri njih se moraš vedno zmenit za ceno nikoli plačat po ceni ki je napisana saj upam da to veste?

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Po celem trstu ob morju jih imaš (moreš v center)! Mirella pa mislim da je zraven glavne avtobusne postaje in bencinske vse je čisto ob morju če boš v tem Mirella centru kupoval maš zraven po ulicah še kitajske trgovine katera je kitajska boš vedel po lampijončih ki visijo pred vhodom! Za ceno se pogajaj 20% gre še dol včasih še več!