soočenje pred. kandidatov na rtv

jakao

Pripravnik
19. jul 2007
406
0
16
nokia
a gleda kdo ta šit - spet doma v petek, govora pa naj bi bilo o novem predsedniku države - vse pa tako posladkano, da bom zdej zdej dobil sladkorno

med vprašanji pa ti zarolajo še par komadov in to v živo
hysterical-1.gif
- tega svet še ni videl

hvala ti rtvs za unikatno politično soočenje in na tej osnovi naj bi se lažje odločil med kandidati

ps. naj mi že en pojasni, kako ne plačevat rtv naročnine

alcazar

Pripravnik
3. sep 2007
879
19
18
Slovenia
Že en mesec prej so povedali, da bo zadnje predvolilno soočenje sproščeno, brez političnih tem. Mislim da je bilo nakladanja z vseh strani dovolj, zato me takšna oddaja, v kateri zveš malo še drugo plat življenje kandidatov, prav nič ne moti.

mimmy

Pripravnik
6. avg 2007
520
2
16
z glavo med oblaki
Nisem gledala, samo parkrat na hitro poškilila, in ugotovila, da je gospa Gasparijeva končno šla k frizerki. V včerajšnjem srečanju na POP TV je bila kot da bi si ravno predpasnik snela. Mogoče je dobila kakšno krco iz volilnega štaba!
Ženske pač opazimo take stvari
smile-1.gif

sevlje

Fizikalc
25. jul 2007
1.913
0
36
44
Selška dolina
Jaz sem tud danes bolj ženske gledal
smile-1.gif
, potem pa jih pogledaš je bla pa ona zelena on pa moder in sta bila barvno popolnoma neusklajena. No to je ugotovila žena, jaz sem se pa strinjal.

Drugače mi je bila pa oddaje čist v redu, ker tistih okroglih miz smo že vsi bolj kot ne siti.

lp

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Sem opazil tudi jaz. Neko rutko je imela okrog čela. Kot da je ravnokrat kopala na vrtu.
d055.gif

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Men je tut bilo čist ok, da so jih še malo bolj osebnostno prikazali...ker na vprašanja "kaj boste naredili v primeru žnj, če boste predsednik" je itak crap, ker eno je teoretično razglabljat, drugo pa dejansko izpeljat...vsi pa vemo, da so politični komentarji pred volitvami nafilani s kvasom
smile-1.gif

Sam Gasparijeva je bla pa res kot indijanec zadnjič na POP Tv
smile-1.gif

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
gospa Plemenita pa izgleda, kot da ima doma najnovejšo Wild Vixen 2008 Latex edition kolekcijo
grims-1.gif

Drugizvezdnik

Pripravnik
20. jul 2007
432
0
16
Edit: Prepovedano je agitiranje za predsedniške kandidate, ne glede na "šaljivi" pomen.

Hvala!

Nazadnje uredil moderator: