Šnops karte

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
V MB iščem šnops karte, kot npr. piatnik 1756. Ni nujno, da so točno te, ampak morajo bit pa doppeldeutsche in ne francoske (tipične tarok barve). Se pravi: želod, tikev, srce, zelje.
wink-1.gif

Bil v 3dva (ne vseh sicer), tuš, špar, nikjer nimajo drugih, razen 1700 francoske. V tušu in šparu že po etiketah na policah vidim, da jih sploh ne držijo.

Evo, take iščem:

G0090.jpg

Kje bi to dobil v Mariboru? A sploh obstaja kakšna trgovina z družabnimi igrami, pa da ni to baby trgovina, megamarket ali trafika?

Hvala.

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Zelo malo oglasov, en je še ugoden, 4 EUR za dva kompleta + 4 EUR shipping. Še vedno bi jih raje kupil v Sloveniji.
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

gr69

Guru
15. dec 2009
11.637
2.686
113
še v SLO - ampak komaj
verjetno tako, da če nisi pozoren lahko kupiš za ene 100-200 EUR prazno škatlo od kart (skoraj novo, le enkrat odprto in v katero pa gre cel špil kart)
grims-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
take karte drugače verjetno najlažje na hrvaškem dobiš

pa tudi naši primorci jih za briškulo uporabljajo

jaz sem jih dobil enkrat reklamne zraven osječkega, pa odprem in to sranje not, so kar v smeti romale
grin1.gif
sem bolj za križ, karo, srce, pik

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Sem klical na 3dva trafike in sem dobil eno iz kravo iz tajništva, ki je na začetku še probala bit prijazna. Kasneje me je poklicala nazaj, češ da tega ni našla in mi začela nekaj nakladat, da se to preko telefona itak ne dela, da je treba malo sam pogledat in se pozanimat v trafiki. V trafiki pa delajo bebave študentke, ki znajo največ obračun naredit.

Aja, da boste vedli za v bodoče - to, da trafike prodajajo čike, časopise, karte ipd. je POSLOVNA SKRIVNOST!
grin1.gif
Skoraj sem padel s stola, ko mi je to povedala.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
Tega hudiča sem imel (imam) doma....lahko pogledam če se še kje nahajajo (mogoče sem jih vrgel stran..pojma nimam) pa ti jih šenkam.

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Ne morem verjet, v leclercu so jih meli, sem pred pol ure nabavil tri komplete. Ti pa maš dve šansi - ali jih šenkaš ali pa te naučimo špilat šnops.
grin1.gif