Sneg stanje po sloveniji

fantom20

Pripravnik
8. jun 2008
102
0
16
Cez dva dni se odpravljam iskat "snezno pravljico", v kak Bohinj, Logarsko, Kranjsko Goro ali na Vrsic morda. Mi lahko kdo pove kaksno je kaj stanje? Ne grem se alpinizma, bolj kak pohod ali daljsi sprehod po zasnezeni pokrajini pred bozicom. Kaj predlagate?

lp

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Logarska definitivno.

Cesta je odprta samo do doma planincev, potem imaš pa zimsko pravljico do konca doline in slapa. Morda do naslednjega tedna že kaj uredijo cesto... ampak potem ti preostane še vedno sprehod na Okrešelj.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Jaz sem bila danes v Kranjski gori in je bilo res lepo. Mislim, da bi imel tudi fajn sprehod iz Planice v Tamar, pod pogojem, da te ne motijo ostali ljudje. Je pa okoli meter snega.

redorange

Fizikalc
6. avg 2007
1.283
0
36
45
terra rossa
bojanm.blog.com
Jst se tolažim tukaj
tongue-1.gif

iz kanina je prenos v živo

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
Mislim, da bi imel tudi fajn sprehod iz Planice v Tamar, pod pogojem, da te ne motijo ostali ljudje. Je pa okoli meter snega.

Planica --> Tamar je super in lahek sprehod in je nekje med 1,5 in 2 m snega. Čez vikend je res kar nekaj ljudi, med tednom pa nikoli nisem padel v gužvo. Pomaga tudi, če greš bolj proti jutru.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
Mislim, da bi imel tudi fajn sprehod iz Planice v Tamar, pod pogojem, da te ne motijo ostali ljudje. Je pa okoli meter snega.

Planica --> Tamar je super in lahek sprehod in je nekje med 1,5 in 2 m snega. Čez vikend je res kar nekaj ljudi, med tednom pa nikoli nisem padel v gužvo. Pomaga tudi, če greš bolj proti jutru.

Včeraj je bila extra gužva ker je bilo smučanje zastonj, so vsi navalili pa še lepo vreme je bilo.

LP