Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
dvomim da bo kaj veliko snega... sploh so tla pretopla in se bo sproti topilo..
Jasno ti ni iz razloga, ker si se vozniških manir naučil na raznih takih forumih, kjer "dinamični" vajenci talajo svoje globoke in "bistroumne" nasvete.Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Večina seveda izbere drugo opcijo, zakaj, mi ni jasno.
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Zato, ker je lažje s kompresorjem, vinto in ključem ter 6V baterijo Uiona gume zamenjat, kot v smegu ketne gor natikat. Poleg tega s s ketnami naj nebi po spluženi vozil, kj pa če ni povsod na poti spluženo?
Citat:
Uporabnik crnobog pravi:
Letos sem se odločil da ne dam gor zimskih gum dokler ne bo napovedan sneg ali vsaj <0°C zjutraj. Gledam vreme in prepričan sem da bom dobil vsaj dan ali dva časa za reagirat.
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Se ne da v naši ljubi državi s kako peticijo spremenit ta zakon. Ker je napisan sam v prid gumarjem in policajem. Če nas dobi sneg recimo 1 novembra in smo z letnimi na cesti, je kazen. Pa kater tele bo šel z letnimi na sneg? Daš gor zimske/ketne in gas. Zdele k je tako toplo vreme pa pod mus, po črki zakona zimske gor. Lahko bi se vozil z letnimi verjetno še pol meseca, če bo takole vreme sviralo.
No včeraj zvečer me sicer niso povprašali, če imam že zimsko opremo, verjetno ker so se gume vidle, sem pa skoraj frulico dobil. So imeli na dolenjskem poostren nadzor alkota. Pa tuki tudi ni reda bemu, če je blo martinvanje, kaj naj sok pijem