Ok, dost heca, gremo nazaj na sneg. Po xy letih grem nazaj na dilce. Vcasih smo smucal skoraj z ravnimi smrekovimi dilami, zdej so neke ukrivljene hudice zacel prodajat. Momentalno sem se zapicil v ene akcijske Head I.XRC 800 z vezmi RF10. Po netu nisem nasel nic uporabnih infotov. Baje naj bi bila namenjena dobrim rekreativnim smucarjem, kar pa jaz verjetno letos se ne bom.
Cena se mi zdi ugodna, 160 eur. Bo to ok, se ozrem za cim drugim? Imajo v Elanu kaksne lanske modele znizane? Naceloma bom ene 5x stal na njih v tej sezoni.
Am, aja pa kaksen nasvet glede pancarjev, na kaj pazit, kako izbrat, kje imajo solidno izbiro in predvsem pametne prodajalce. Po teh servisih in raznoraznih mega, giga sportih se mi ne klati in ne beraci, ce me hoce kdo posrect. Sem kupec in sem rad primerno postrezen, ne da moram letat in prosit, da si bo kdo vzel 5 min casa zame.
Kupil bi pa nekje srednjo klaso, nikakor ne profi in najdrazje. Aja, a ni decembra sejem? Kdaj tocnove kdo? So tam kaksne ugodnosti za novo robo?
Am, aja pa kaksen nasvet glede pancarjev, na kaj pazit, kako izbrat, kje imajo solidno izbiro in predvsem pametne prodajalce. Po teh servisih in raznoraznih mega, giga sportih se mi ne klati in ne beraci, ce me hoce kdo posrect. Sem kupec in sem rad primerno postrezen, ne da moram letat in prosit, da si bo kdo vzel 5 min casa zame.
Kupil bi pa nekje srednjo klaso, nikakor ne profi in najdrazje. Aja, a ni decembra sejem? Kdaj tocnove kdo? So tam kaksne ugodnosti za novo robo?