Smrkavo dete !

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.656
473
83
Tolmin
Slučano (ne po sili lastne volje) trenutno gledam POP in Preverjeno, kjer mi dete razlaga, da ni primernih povezav z Kočevsko, ...
Deklica Moja, kaj si ti že drugaga storila razen tega, da si mi zažirala "soude"", ki sem jih z lastnimi žulji zaslužil za penzijo !!

Ma kam gremo - mularija iz Visokih šol ob ljubljanici, ki se šlepa na " napotnice" nam bo solila pamet
sprasujem se.gif

pPed kratkim sem po dolgemu času videl njive ajde- Ta je izredno primena za vzgojo take mladine - kdor je že klečal na njej ve za kaj se gre - kdor ni pa , = Smrkavo dete (v jok pa k Čeferinu)
redface-1.gif

tony

Guru
23. jul 2007
9.783
1.565
113
No, odkar je Titej/ tovariš Matija umrl se v tisto cesto res ni kaj dosti vlagalo...
d055.gif

Kje so že časi, ko je bila to alternativa za ZG...
tongue-1.gif

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
v jugi ni bilo asfalta do vsake vikendice...
Zgornje zgodbe pa ne poznam,lahko se odseli v tujino, če ji ne paše

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.406
7.521
113
No najbolj tragicen del prispevka je v tem da so na koncu povedali da bo vlak kocevje-lj za 50km dolgo pot rabil 1h20min

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik sanco pravi:
v jugi ni bilo asfalta do vsake vikendice...

Ampak vsaj kjer je bil asfalt je bil asfalt. To, kar nam sedaj prodajajo (ja, prodajajo, saj plačujemo cestnino) pa ni podobno ničemur več.

Trupl0

Pripravnik
21. sep 2007
213
16
18
Gottschee
s* Kočevsko
In ja...ni primerne povezave:
- celotna trasa 45-50km drsi ( Kočevje-Rudnik)
- neutrjene bankine
- avtobus porabi uro 40 do LJ ( 56km stran )
- vsaka bajta ob cesti ima svoj lasten "uvoz"
itd. itd.

Enkrat si vzami čas pa pojdi na izlet v 1330
wink-1.gif
poleg nerazvite in obubožane občine, ne boš dosti kaj videl....
Priznam pa, da nisem gledal prispevka....se pa vsak dan vozim že 8 let v službo iz Kočevja v Ljubljano in sem dosedaj "samo" parkrat bil v situaciji, kjer bi lahko izgubil življenje in 1x kjer sem zaradi slabe ceste, na znanem odseku v Turjaku, pri 60 km/h kmalu poletel čez ograjo mostu. Če ne drugega sem si zaradi slabe ceste, katero vzdrževanje seveda vsako leto plačujem s prispevki in cestnino, uspel zamenjati avto...Prejšnji seveda ni bil več v voznem stanju...