smoothie - mixer ?

Primzi

Majstr
1. sep 2007
1.073
110
63
poucite me prosim o dobrih mixerjih za smoothie (nazadnje sem posikusil narediti nekaj podobnega kot Andromeda v kavarnici Zvezda (ohrovt in hruska) ampak mi moj domaci mixercek ni dovolj dobro zmel.

Potem sem pa slisal govoriti o 30.000 rpm in tako naprej.... in centrifugiranju klorofila preko celicnih sten....

P

jello

Guru
22. sep 2008
10.276
3.912
113
Omniblend. Zmelje vse, glasen kot kombajn, kako je s klorofiom se pa nisem poglabljal. Aja, pa glasen je u tri pm.

ps: pozabil omenit da je glasen za popyzdit.

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.286
196
63
Nutribullet.
Zmelje vse, preprost za vzdrževanje in čiščenje, relativno majhen, glasen. Vseeno priporočam.
V detajle s klorofilom se nisem spuščal, drži pa, da niti od oreščkov ne ostane en sam košček, ki bi ga čutil med zobmi, da o zelenjavi sploh ne govorim. Samo po barvi veš, da je recimo kaka solata zraven.

NoteThis

Fizikalc
25. sep 2013
532
180
43
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Omniblend. Zmelje vse, glasen kot kombajn, kako je s klorofiom se pa nisem poglabljal. Aja, pa glasen je u tri pm.

ps: pozabil omenit da je glasen za popyzdit.

Imam enake izkušnje. Odličen mikser ampak res glasen....se pa dobi nek pokrov proti hrupu, ki baje pomaga.

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.559
1.159
113
Jaz sem slišal, da so dobri od 1.000 W naprej, cene se pa za take gibljejo od 200 € dalje...

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
če bi rad delal maslo iz oreščkov potem bo treba dat 300+€, pa nevarno da rataš zelen od klorofila:))

za zelenjavo in sadje zmiskat v napitek in če te celična struktura ne zanima, pa je nutribullet. Sedaj se da dobit tudi močnejšo verzijo 900W.
Jst imam 600W, pa dela vse. Lahko samo priporočam.

Ne pa kupovat takih jajc, ker so narobe narejeni - spodaj ozki in zelenjava ne pada na nož. Men se je začel sam odpirat in je parkrat vse steklo po pultu
http://img.enaa.com/oddelki/mo...10103320036.jpg

MojsterS

Fizikalc
10. sep 2007
1.279
45
48
Omniblend. Najcenejši od najboljših treh (še vedno okoli 300 eur). Deluje vrhunsko, je pa glasen. Ne vem sicer koliko so glasni ostali.
Tako, da tale je kar precej glasen, se sliši po celi bajti ko se kdo kaj loti. Super....a glasen
grin1.gif

cerko

Pripravnik
9. maj 2012
278
0
16
Vitamix tudi glasen. Ker imamo doma posebne potrebe smo se stegnili in nam ni žal. Po enem letu uporabe se vidi razlika od prejšnjih, ki sicer niso bili med top 3 ampak vseeno tudi do 300€. Za Vitamix smo se odločili po testiranju in nas je najbolj prepričal čeprav bistvene razlike z Omniblendom ni.