Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Prej sem delal za zavarovalnico in nam ga je diretor plačal njegov seminar....zna kar dobro motivirat...preden ga nisem videl v akciji mi je bil totalni butelj.
tomek, ti ko si haxxo, kaj ce bi midva naredla murkotu tole e-knjigo, pa na trekerje, da kurbež nič nebi prodal in zaslužil za
nove samopromocijske reklame?
Hodil po seminarjih po ZDA in se naučil javnega nastopanja...večino pa zaslužil od zavarovalnic in dejansko je milijonar...
ni mi pa všeč, ker je eni osebi za najem gost. lokala ceno dvignil za okoli 300 % + svoje 'agente' tak zmrda v glavi, da niti za 3 krat večjo plačo nočejo delat pod boljšimi pogoji. V svojem poklicu je mojster, kakorkoli.
Ampak na sodni dan bo nag, kot vsi mi, navadni smrtniki.
pač znajdo se je in to je to. Enim uspe enim pa ne, vsekakor pa brez vloženega truda ni še nikomur uspelo. KEr če samo ležiš doma to pač ni recept za uspeh
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.