Smeti na slovenski obali, zgrožen sem.

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
Danes sem imel ene obveznosti na obali, vzel sem si tudi malo časa, za peš pot v bližini obale, in me je med hojo prav šokiral, kakšni p***i so primorci
10.gif

Ne rečem za Ljubljano, ko dnevno pride OGROMNO ljudi iz cele Slovenije, ampak primorci k ni sezone za kopanje pa imajo na tone smeti v grmovju, ob cestah.
V takem svinjskem okolju nebi nikoli živel.
ne-ne-1.gif

Na 24 ur pa bereš novice POPLAVE, CUNAMI, PLAZOVI in kaj ljudje pričakujejo, da bodo lahko delali z naravo, kar jim pride na pamet...vse se vrača.
110.000 brezposelnih pa tolk smeti, da bi lahko 1000 brezposlenih celo leto pobiral smeti....Slovenija banalna republika, nima nič urejeno...sam kazni v CPP znajo višat za okolje pa ne poskrbi noben.
jezen.gif

In to ni še nič, te primorci imajo praktično pred uhodom na zemljišče oz. hišo polno odpadkov
uf-1.gif

Nazadnje urejeno:

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Daj no, zdaj boš pa rekel, da vi hribovci vse lepo peljete na deponijo? vsi grabni in luknje pri vas so polne smeti itd..

drugače se pa strinjam s teboj-obala je res zelo onesnažena

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
V večjo vukojebino grem, več smeti vidim, tudi v vaših rovtah.

Pravzaprav so na kmetih še posebej darežljivi pri odmetavanju v vsako grmovje.

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Ne jokat. Vrečo bi vzel in mal pospravil, ko si bil že tam in videl šit.
Itak ga pustijo za sabo prašiči iz notranjosti in auslenderji. Misliš, da primorci sami mečejo smeti vamo-tamo? To je še od poletja in vas turistov ostalo.
Drugač je pa ob obali res svinjarija, se strinjam.
bonk.gif

Recimo, Izola: med mandračem in marino je na 200m dolžine 50 podrtij, zarjavelih kontejnerjev, na pol potopljenih barkač in na tone šita. In to že nekaj let, da ne rečem desetletij. Zanikrni so tile primorci.
crazy1.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik Madafaka pravi:
Ne jokat. Vrečo bi vzel in mal pospravil, ko si bil že tam in videl šit.
in na tone šita.

Ma mona, kaj ti bo šit, če ni za skdit
grin1.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.209
3.572
113
Marlbor
Ok, ta zgornji zemljevid je malo čuden. V okolici mojega doma so označena divja odlagališča, katera ne obstajajo že več kot 15 let. Obstajajo pa odlagališča, ki pa jih ni na zemljevidu, pa so kar aktualna. Hkrati je kot divje odlagališče označen en avtoodpad, ne vem zakaj, morda nima vseh papirjev ...

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Pridi pogledat v nedeljo dopoldan in se sprehodi po obali.
Pa boš videl kdo pušča smeti.
Vikend pijanka ki prihaja iz notranjosti Slovenije
10.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Tudi jaz sem že videl avte z LJ tablicami, iz katerih so frčale ven cele vrečke piksen in podobno.

Najbolj butast mi je folk, ki gre v McDonalds, vzame za s seboj in potem seveda fukne ven iz avta vso embalažo na cesto. Očitno prevelike svinje, da bi se upali jesti kulturno za mizo v javnosti.

creep

Fizikalc
19. jul 2007
1.306
50
48
42
www.lampret.net
Tko pač je. Primorci smo pač prasci. Prasci smo, ker imamo polno smeti od "vikend turistov" brez manir.

Vprašanje je, od kje izvirajo ti vikend turisti?