Slušalke za v uho.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Iscem navadne slusalke kot jih dobis zraven GSMja, ki gredo v uho, ampak ker le te navadne meni ne ostanejo v usesu ob premikanju glave, se spomnim da so bile vcasih moderne slusalke ki gredo v uho ,ampak da so imele naglavni obroc kot tiste studijske oziroma navadne, torej kje so to dobi, najraje kr ene za cimceneje okol 5 eur, ker je to za sport in ne za audiofilsko poslusanje,

Lahko tudi kaksne podobne resitve predlagate, samo mislim da boljse od tega ni, razen krogcev okol uses in tistih ki se skoraj zarinejo v sluhovod.

Jurij

Pripravnik
22. sep 2007
821
0
16
Jaz sem vzel od Sennheiserja športne slušalke
http://www.sennheiser.de/sennh..._mp3_sport-line
Super za tek, stabilne, slonijo ob ušesu, niso čisto not, tako da slišiš okolico in te ne more presenetiti kakšen avto, motor ali kaj podobnega.
Edini problem je cena (cca 50€) in v mojem primeru slaba kvaliteta izolacije na žici, ki se mi lupi na 3 mestih in imam vso oblepljeno z izolirjem, zvok pa je odličen.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
tisto za 50eur odpade.

Tele so pa te silikonske ki jih zarines v sluhovod, sam to men ne drzi pomojem, sem mel od GSMja se w800 so ble tudi dobre sam prej ko slej padejo ven.

Jest bi pa take ki imajo normalne obroc in so nakencu namesto velikih ,male slusalke, pa se te preklopni obroci, to je bilo ze 10 let najmanj nazaj popularno. Sprasujem zato ker iscem nekaj za 5eur, nemislim pa dajat 20 in vec eur.

Zarad mene ce so iz top shopa

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
To kar vidiš pod ceno plačaš. Tudi fičnika več ne.
Samo slabost je, da traja dva do tri tedne da zadeva prispe na cilj.

Goran_82

Fizikalc
21. jul 2007
1.540
3
38
Jaz sem sestri nabavil za laufanje AKG K316. V tujini je cena 69$, ampak v BB se dobijo po 29,99 EUR. Sicer je izven tvojega budgeta, ampak če računaš da ti komot zdržijo ene 2 leti, je to ravno dober euro na mesec.

http://www.testfreaks.com/headphones-headsets/akg-k-316/

621463.jpg

na voljo so različne barve...