Slušalke za PC

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.237
1.396
113
kupi najcenejše. Jaz imam rad takšne ko ti pokrijejo celo uho. Itak bodo v roku enega leta odpovedale
wink-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ti ni treba v btc skakat, ker take dobiš tut v mal večji trgovini s prehrano.

SpaceMonkey

Pripravnik
11. avg 2007
761
3
18
Mah dej ne kupuj teh čip šit zadev, ki si še imena slušalke ne zaslužijo. Škoda tudi tistih par evrov. Raje reskiraj malo več, boš imel vsaj kolikor toliko vredu zvok. Sej to ne kupuješ vsak mesec, da si nebi mogel privoščit vsaj neke povprečne slušalke.

@AndrejD : Kaj pri tebi vse odpove po enem letu ? Se še nisi naučil, da pri najbolj poceni nakupih zadeve ponavadi niso nič kaj prida ? Sej veš kako gre oni rek; "Nisem tako bogat, da bi poceni kupoval", ali nekaj v tem smislu.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.237
1.396
113
Citat:
Uporabnik SpaceMonkey pravi:
Mah dej ne kupuj teh čip šit zadev, ki si še imena slušalke ne zaslužijo. Škoda tudi tistih par evrov. Raje reskiraj malo več, boš imel vsaj kolikor toliko vredu zvok. Sej to ne kupuješ vsak mesec, da si nebi mogel privoščit vsaj neke povprečne slušalke.

@AndrejD : Kaj pri tebi vse odpove po enem letu ? Se še nisi naučil, da pri najbolj poceni nakupih zadeve ponavadi niso nič kaj prida ? Sej veš kako gre oni rek; "Nisem tako bogat, da bi poceni kupoval", ali nekaj v tem smislu.

Tudi pri dražjih zadevah začne odpovedovati pontenciometer. Rajši dam vsako leto 10€ za njih kot pa 40€.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Jaz imam en starejši model od teh - mehke že so, ampak po pol ure nošenja imam zašvicana ušesa do amena, še čisto mehka postanejo
tongue-1.gif
Pri Sony-jevih teh problemov ni, pa še veliko lažje so.

SpaceMonkey

Pripravnik
11. avg 2007
761
3
18
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Tudi pri dražjih zadevah začne odpovedovati pontenciometer. Rajši dam vsako leto 10€ za njih kot pa 40€.

Ma dej ne bluzi.
crazy1.gif
Imam Sennheiser-ce zdaj že več kot 6 let in še danes špilajo isto kot prvi dan. Menjal sem edino kabel, ki sem ga uničil po svoji krivdi.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.237
1.396
113
Citat:
Uporabnik SpaceMonkey pravi:
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:

Ma dej ne bluzi.
crazy1.gif
Imam Sennheiser-ce zdaj že več kot 6 let in še danes špilajo isto kot prvi dan. Menjal sem edino kabel, ki sem ga uničil po svoji krivdi.

Spet ti ?
Idi se igrat v svoj peskovnik in sanjaj dalje
smile-1.gif

SpaceMonkey

Pripravnik
11. avg 2007
761
3
18
To niso sanje, to je KVALITETA. Nekaj kar tvoja škrta rit zgleda ne bo nikoli imela.
priden.gif

Nazadnje urejeno:

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Sem v Ponedeljek kupil ene zelo pocen slušalke in jih tudi že sprobal.
No za tistih par evrov so za drugi računalnik solidne.