Slovenski plemiči?

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
zal so tvoji tardeci po vojni lepo poskrbeli za njih. s krampi, lopatami, nozi, kroglami...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.788
15.857
113
pri Prevojah naj bi živel še en plemič, že bl siv, vsaj tako se govori... model pa drgač owna cel dvorec, ogromen sadovnjak, en bajer, gozd pa še kej travnikov... tko da nekaj bi lahko bilo na tem
smile-1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Gustl pravi:
Zmago Jeličič Plemeniti
grin1.gif

ne-ne-1.gif
Plemeniti je priimek. V Sloveniji je osebno ime lahko sestavljeno iz dveh imen in dveh priimkov, v osebnem imenu ne moreš imeti plemiškega naziva.
Jelinčič je itak prodajalec megle.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
v osebnem imenu ne moreš imeti plemiškega naziva.

Hm, poznam Kralja, Kneza pa tudi Magistra.
17758-icon_confused.gif

Tudi jaz, ampak če je napisamo z veliko začetnico, to ni plemiški naziv.
BTW, magister ni plemiški ampak znanstveni naziv.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Tudi jaz, ampak če je napisamo z veliko začetnico, to ni plemiški naziv.

Aja, vidiš tega pa nisem vedel.

Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
BTW, magister ni plemiški ampak znanstveni naziv.

Tolk butast pa spet nisem, da tega ne bi vedel.
jezen.gif

Gustl

Pripravnik
5. sep 2007
252
0
16
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Citat:
Uporabnik Gustl pravi:
Zmago Jeličič Plemeniti
grin1.gif

ne-ne-1.gif
Plemeniti je priimek. V Sloveniji je osebno ime lahko sestavljeno iz dveh imen in dveh priimkov, v osebnem imenu ne moreš imeti plemiškega naziva.
Jelinčič je itak prodajalec megle.

Verjetno nisi zaznal "kančka" cinizma v smileyu
smirk-1.gif

Čeprav, če se prav spominjam, je Zmago takrat, ko je spreminjal priimek, razglašal da je potomec neke plemiške rodbine.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
zal so tvoji tardeci po vojni lepo poskrbeli za njih. s krampi, lopatami, nozi, kroglami...

Link prosim-koliko plemičev so pobili po vojni!

Ali si to slišal v lokalni gostilni?

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Ej, samo ne se preveč potikat zvečer okoli njihove grobnice. Baje da tam straši in da ljudje zaradi neznanih razlogov izginjajo.
evil.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
kaj tebi ni jasno? tako strasten zagovornik tardecih, osnovne sole komunizma ne poznas. patriot ti si en pepcek, skoda, da dajete naziv pepcka ljudem, ki so dejansko pametnejsi od vecine forumasov
hysterical-1.gif

vem iz prve roke. meni ni treba nikakrsnega dokazovanja, ker poznam dejstva in cesa sem bil prikrajsan. bom kar tukaj zakljucil svoje pisanje. zaenkrat se ni pravi cas govoriti o tem. dokler ne boste pomrli ti, tvoji otroci in se kaksna generacija. bomo pa pili na to, brezskrbi. vse se placa, zapomni si to
zmaga.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik ggg pravi:

Link prosim-koliko plemičev so pobili po vojni!

Ali si to slišal v lokalni gostilni?

Recimo družino Attems, tudi ženske in majhne otroke. Komunistični zločinci, čebinarski morilci, pač, ki jih nekateri še vedno slavijo...

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Citat:
Uporabnik ggg pravi:

vem iz prve roke. meni ni treba nikakrsnega dokazovanja, ker poznam dejstva in cesa sem bil prikrajsan. bom kar tukaj zakljucil svoje pisanje. zaenkrat se ni pravi cas govoriti o tem.

Ja bogi, no.
priden.gif

Česa si bil pa prikrajšan? A si moral delat začet?
Citat:
dokler ne boste pomrli ti, tvoji otroci in se kaksna generacija. bomo pa pili na to, brezskrbi. vse se placa, zapomni si to
zmaga.gif
Dvomim, da boš ti preživel patriotia, njegove otroke in še kakšno generacijo.
tongue-1.gif

Edin, če ne mislite tabeli (taplavi?) počistit z drugače mislečimi v bližnji prihodnosti...
grims-1.gif

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
Seveda. Npr. rodbina Lazarini[/COLOR]. Omenjam jih zato, ker sem imel neke posredne in neposredne zadeve v zvezi z njimi par let nazaj. Sicer je pa živih še kupček potomcev drugih rodbin, ki živijo v Sloveniji ali v tujini.