"Slovaki" v akciji

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
Včeraj pred Mercatorjem v Štepanjskem naselju, tam pri čevapđinici Deset u pola.

"Kolega, kolega, autoban do Maribor. Kako dugo? Ja iz Slovaške, idem u Austriju"
"130 km"
"Hvala, evo za tebe jedan aparat gratis", in mi v roke položi zapakiran brivski aparat. Odklonim. Ponudi uro v lični škatlici, podobni tistim za prstane.
"Hvala, res ne bi"
"Dobro, nasvidanje"

20 metrov stran direkt pred vhodom v trgovino je njegov kolega prepričal starejšega gospoda v nakup obeh dveh artiklov.

Koji k? Tega se v LJ ne spomnim, da bi se kdaj dogajalo.
10.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.655
450
83
maa...qrc jih gleda. Pol te bi pa moril za kej drugega. Da ti bi kar tako nekaj dal, ker si mu povedal kolko km je do MB, mi ni....
Lahko je šel pa na foro, da je nekaj podaril, potem bi te pa izsiljeval da kupi še kej drugega ... bistveno dražjega....
Jaz bi naredil isto. Nočem!! Adijo!!

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
Ja, točno to. Kar me najbolj razpizdi je ravno izsiljevanje za nakup.
Ne vem sicer, če se to tam dogaja večkrat, upam samo, da to ne bo postala praksa tudi pred mojo "domačo" štacuno.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Ta sistem jim laufa že par let. Najprej vpraša za pot, naveže kontakt, potem ti pa skuša vsilit en šrot.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.632
4.004
113
Citat:
Uporabnik limetka pravi:
Včeraj pred Mercatorjem v Štepanjskem naselju, tam pri čevapđinici Deset u pola.

"Kolega, kolega, autoban do Maribor. Kako dugo? Ja iz Slovaške, idem u Austriju"
"130 km"
"Hvala, evo za tebe jedan aparat gratis", in mi v roke položi zapakiran brivski aparat. Odklonim. Ponudi uro v lični škatlici, podobni tistim za prstane.
Ahaa... to sem pa doživel ravno pred par dnevi. Ti da vse v roke ZASTONJ, ker si tako dober človek - pa gre... potem pa pride nazaj ravno še pravočasno preden se spakiraš v avto - če mu lahko daš za bencin... pa rečeš da ni šans... ti vse pobere iz rok preden se sploh zavedaš in že teži drugemu
cheer.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
mah to sam pokličeš policijo, pa pridejo, malo preverijo id, ponavadi je že to dost in se userjejo in grejo (slovaki).

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Ja zanima me, če jih prijavim a moram tam počakat, katere podatke moram dat, itd. Al se raje delam kot da ciganov ni.

Sori, nimamo vsi tolko za opravit s policijo kot ti, da bi vedel.
wink-1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Od te mame sem že kupil šopek.
tongue-1.gif

Ni težila, samo stala je tam. Ni imela mercedesa za vogalom. Rekla je naj dam kolikor hočem...

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Where are you from?
- Slovenia.
- Ammm .... Slovakia?
- No, no, Slovenia... you know.. the Postojna cave, Triglav, Skocjans caves, Presheren, Dragon bridge, wine ...
- Aaaa, Slovenia, Jansa, Virant, Patria?
- Yes ... Slovakia.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Al se raje delam kot da ciganov ni.
"Čez dan se delam, kot da jih ni.
Zvečer jamram, zakaj nihče nič ne naredi glede njih..."

tongue-1.gif

jello

Guru
22. sep 2008
10.314
3.934
113
Za nazaj oziroma potem ko si že doma je lahko bit pameten, tam na kraju dogajanja bo pa on izkoristil situacijo in te obral (= za dober denar prodal nekaj česar ne rabiš). Vsi ti "nategi" delujejo po tem principu.

Sicer pa, JANUARJA sem V KRANJU srečal črnca, ki je prodajal afriške frulice in tepihe.....najbrž je falil bus za Trst.