Slo - Bih // Zmagovalec?

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik 3287
  • Začetni datum

Zmagovalec bo:

Rezultati so vidni samo po glasovanju.
I

Izbrisan uporabnik 3287

Kaj menite?
Slo kao favorit, Bih z izjemnimi igralci.

lp

Birkof

Pripravnik
10. sep 2007
155
0
16
42
12" 2:0 za BIH , Hrvati so zgubljal pa niso zganjal takih kot teli navijači Bosne
confused-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.564
1.090
113
Titograd
Drugega od njih ni bilo za pričakovati niti. Samo kaj pa naši delajo..... ne bi reko da bi s polnimi hlačami šli v tekmo s Španijo, pa so jih doma polne hlače proti BiH
bonk.gif

Kaj bo proti Češki ne upam sploh razmišljati.

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Saj je samo prijatelska. Sicer bi bilo dobro, da popravijo igro in ne zgubijo 7:0. Ampak tudi slabih 20 minut na prijateljski pride zelo prav, se posebej ce se uspes potem pobrati.

Sicer samo obcasno poskilim na tv, ampak zgleda, da je veliko moznosti, da se poberejo.

Navijaci pa
10.gif
Prijateljska, pa delajo skodo. Cefurji.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.564
1.090
113
Titograd
No saj je Kek med vrsticami povedal da tisti ki ne igrajo je zadnji čas da začenjo sicer bo iskal druge rešitve. To je meril nanj in Šišiæa. Ok saj Cesar je vedno bil bedak in konj, ampak kak je Šišiæ padel zadnje mesece v igri je že kar hudo.

Dumber

Fizikalc
19. feb 2008
1.017
4
38
Ptuj
Malo me je blo sram, ko se je šel pri drugem penalu Birsa kregat z Novakovičem kdo bo streljal. Kar cotat sta se začela.

Mogoče ne paše v to temo pa vendar - malo mi je blo žal za vse tiste katerih je blo na stadionu okoli mene in so govorli čisto Ljubljansko narečje (proti katerem nimam nič)
in so se po tekmi tako glasno menli. A smo jih po p.... . Pa še lepo dres od Bosne gor. Kar živčen sem bil nad takimi pacienti.

Drugače pa ta rezultat je pokazal, kar dober napad in zelo slabo obrambo !