Sladoled Ljubljanskih mlekarn tako slab?

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
A mi lahko prosim nekdo razloži, če sem čudak? Sem ljubitelj sladoleda. Poskusil sem že vse, kar mi pride pod roke. Žal ugotavljam, da je sladoled Ljubljanskih mlekarn precej slab, vsaj meni. Obenem pa me bega spomin, ki mi pravi, da je bil ta sladoled (recimo Planica) nekoč bistveno bolj okusen.

So spreminjali recepture, kakovost sestavin?

Že nekaj časa so mi najbolj pri srcu sladoledi Ledo, še posebej tisti, kjer so štirje okusi v eni pakungi. Ne vem, kako se imenuje, je pa malce večje pakiranje (1,5 l ali malce več). Cena okoli 6-7 EUR.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Problem je ker preveč stoji, potuje ird preden ga ti kupiš..
Sm velikokrat jedel sladoled direkt iz fabrke (kkšnor obo ki jo zajb-embalaže) in je nenormalna razlika.. Kornet bolj svež, nč gumjast itd..

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Verjamem, a tudi hrvaški sladoled ima kar dolgo pot od tovarne do mene pa je bistveno bolj okusen.

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
od vseh sladoledov kar sem jih probal so bili teli najboljši http://www.haagendazs.com/ zaenkrat sem jih zasledil samo v Leclercu pa še to je 2 dcl lonček dobre 4€ sam je skor vredn tolk glede na to kolk je dober

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Mmmm, zgleda ful dobro
grims-1.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Hrvaški sladoled praviš .
Morda bo komu smešno kar bom napisal ,ampak Hrvaško mleko je boljše od našega.Midva kupujeva najrajši DUKATA 3.8 in ne morete verjet koliko boljši okus ima napram "ljubljanskemu " mleku. Pa saj je jlubljansko res samo še po imenu Ljubljansko dejansko je pa Poljsko ,Češko Madžarsko......
bonk.gif
Našega pa itak pijejo makaronarji.

Akasha

Pripravnik
23. sep 2007
240
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Hoci pravi:
od vseh sladoledov kar sem jih probal so bili teli najboljši http://www.haagendazs.com/ zaenkrat sem jih zasledil samo v Leclercu pa še to je 2 dcl lonček dobre 4€ sam je skor vredn tolk glede na to kolk je dober

Jst sem 1x probala ta HD sladoled prav v HD lokalu v Bruslju. In se mi zdi,da je bila 1 kepica 3 EUR, okus pa nič tako zelo izjemnega.. Ok,slab ni bil,samo nič takega,da dol padeš. Nisem šla več na ponovitev,haha.... (neutemeljeno predrago)

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.328
15
38
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
A noben pa nebo pohvalu sladoljeda od Shiptaros...

sladoled ala šiptaros sux, ker nikoli ne veš, kakšno svinjarijo ti lahko zmešajo poleg
ne-ne-1.gif

ni ga sladoleda čez Carte D`Or
aplauz.gif
, ostalo pa je tak-tak

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.328
15
38
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
Mars je pa še vedno zako
aplauz.gif

točno ja....na Mars, Snickers, Twix, Bounty in King double in Quadrro pa sem čisto pozabo
aplauz.gif