Skuril laptop

B81

22. jul 2007
37.696
10.961
113
Zdravo

V prizgan laptop sem dal usb kabel od nekega china shit-a, v trenutku je ugasnil in se vec ne odziva.

Ima kako varovalko ali kaj je za narediti? Popravljati ne vem, ce se splaca, ker je star okoli 2 pa pol leti, asus, rad bi le podatke nazaj.

Hvala
Lp

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Probaj baterija ven za nekaj sekunf in nazaj not, pa kabel od elektrike naj med tem ne bo prikljupljen, se rpavi, da prenosniku vzameš vstran vso elektriko in potem nazaj noter in probaj zagnat.

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Ampak malo mi je čudno, da se ti je kar tako izklopo, jaz sem na moj laptop priklapljal vse živo, homemade neki ventilatorji ki so meli skupaj žice, iz ventilatorja se je pokadilo itd. ampak USB in računalnik še zdaj delata. :p :p :p Upam, da se ti ponovno vzpostavi nazaj na noge

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Najprej poberi disk ven, preden karkoli pocnes naprej. Ce je se v redu, so podatki na varnem, potem pa lahko mirno eksperimentiras in gledas, ce se bo iz racunala dokoncno pokadilo.

B81

22. jul 2007
37.696
10.961
113
Baterijo sem ven vzel, odklopil kabel, nazaj priklopil in se je prižgal. Jebemusunce...
Baterije še nisem sprobal, je pa zanimivo, kako pride do tega...

Stari laptop mi zjutraj več ni vžgal (ponoči je bila nevihta), ampak tega nisem poskusil in nesem popravit na garancijo in so popravili.

Hvala

Aja, not sem vtaknil kabel od te china shit gsm spy zadeve, ker sem dobil pokvarjeno domov. Kabel je bil pa od HTC-ja, le-ta dela normalno
smile-1.gif

Nazadnje urejeno: