Skupinska vadba

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.564
1.090
113
Titograd
Možno je izgleda, meni po nogometni tekmi v večini primerov ni kaj extra hrana dišala (tudi smrdela sicer ne), pa sem v 90 minutah precej pretekel. Tudi po kolesarjenju ne (zaj ne vem ali je za rekreativca to dosti ali malo, povprečno sem na turo naredil okoli 50-60 km, pa kar pošteno gonil), sem bil pa noooooro žejen in utrujen

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Ja glede na to, kar si ti napisal, je morda pa tolikšna obremenitev telesa, da telo najprej rabi, da pride h sebi in šele potem "dojame" da rabi tudi hrano.

Pri meni traja ene 20 min po rekreaciji, da mi začne krulit. Sem pa opazila, da na začetku, ko sem se začela s tem ukvarjat, da je blo to skoraj takoj (napad lakote) sedaj, ko sem nekako utečena, pa traja mal dalj časa, da mam tisto hudo potrebo po hranjenju.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Meni tudi po aerobni vadbi ni takoj pasalo jesti.
Po treningu z utežmi pa je ravno obratno. So sicer dnevi, ko delaš do popolne odpovedi in takoj po vadbi nimaš apetita, ampak to se mi zgodi povprečno enkrat letno ali pa še manjkrat.

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Moja logika je - če sem lačna, jem. Sicer ne.

Po vadbi se ponavadi počutim prijetno utrujeno (ok, odvisno od vadbe - po stretchingu, ker ni blaznega napora, sem polna energije), žejno (hladna voda, ostalo mi ne paše) in to je to. Čist uživam. Ne rabim nobene hrane še par ur ne in se mi zdi čisto brezveze se posiljevat z neko hrano samo zato, ker bi tako baje moralo biti. Se sicer lahko (npr. v hribih, ker imaš v podzavesti, da je mogoče vseeno pametno kakšen krožnik pojest), ampak če ni treba, ker je hladilnik itak na dosegu roke, zakaj bi se. Čisto moje osebno gledanje na to, ker me je želodec naučil, da naj ga raje poslušam
grin1.gif
. Je zame zato zanimivo, ko berem, da drugi lahko takoj po vadbi navalijo na hrano.

Aja - sem pretežno na aerobnih vadbah.

Nazadnje urejeno:

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Omeni še kraj, kamor bi hodila, pa ti bodo uporabniki lažje svetovali
wink-1.gif

Jaz ti lahko rečem Logatec ali Vrhnika, pa ti verjetno ne bo nič pomagalo
wink-1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik pikapoka pravi:
Kam pa kej hodite v fitness in vadbe?

Doma v klet. Ne porabiš veliko časa za transport, težje najdeš izgovor zakaj ne bi šel (npr če pada sneg, dež, je mraz,...), hitro končaš, ne zabijaš časa s čvekanjem z drugimi soudeleženci, hitro končaš,...

Fiatista

Pripravnik
1. sep 2007
670
0
16
Jaz ne bom povedal, ker bo pol folk navalil ko mutav na telefon. Pol bo pa gužva. And me, me not like gužva.

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik pikapoka pravi:
Jah res bo treba do lokalnega fitnessa stopit...pa zdele na razprodajah "opremo" kupit
grims-1.gif

si me spomnila da si morem eno torbo za opremo kupiti...
kje bi dobil kaj podobnega:
http://www.golgeter-shop.com/images/produkti/big/BA1770-067.jpg

povsod po športnih trgovinah je izbira slaba, večinoma imajo samo večje torbe za nogomet
tongue-1.gif

v Nike shopu pa sploh nisem opazil da bi to prodajali...
še Nama ima več izbire proizvajalca Nike
stupid-1.gif