škripanje rulet

luksus

Zelenc'
17. feb 2012
2
0
1
Pred časom je pri nas ruletar nekaj popravljal pa smo ga že čez par dni poklicali in vprašali kaj je naredil da rulete ne škripajo več. Povedal je za *MITOSIL* .
Zdaj vidim na internetu da je to sprey..to se bo torej sčasoma verjetno znucalo in bo treba spet spreyat.
Ker ni bilo nobenga zraven ko je sprejal me zanima kako je to naredil? Ali je posprejal celo ruleto ali samo tam kjer se rulete dotikajo železnih vodil?

getrag

Pripravnik
5. nov 2010
262
0
16
50
navadni silikon sprej.kupiš tistega za gume mazat na avtomobilskih vratih in črno plastiko za odbijače ali pač nekaj kar je najcenej za ta namen.
najbrž se letve ne poravnajo fajn in nasedajo.pošpricaj po stikih. lahko je tudi mehanizem pretrd pa zaradi tega roleta pleše.ta ma ponavadi že luknjice za mazivo odvisno kake maš seveda

ne znam ti povedat kaj je tebi majster naredo sigurno če je pošprico celo boš vido ostanke silikona ker se ne suši.se plastika od rolet kaj bolj sveti? pol je najbrž samo s krpo razmazo vse skup da lepše zgleda.pihni malo praha na roleto boš vido če s eprime ali ne:D

tesfalar

Fizikalc
1. nov 2008
1.133
96
48
u_pm, sem mislil da je govora o kazinoju...
To za na okna, da je tema v sobi, pa so rOlete. Ker se zvijejo, zrolajo, ane...

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.925
113
Citat:
Uporabnik tesfalar pravi:
u_pm, sem mislil da je govora o kazinoju...
To za na okna, da je tema v sobi, pa so rOlete. Ker se zvijejo, zrolajo, ane...

Obožuje 'U'je
evil.gif
(Že v nicku ima dva).

--------------------------------

šalo na stran
smile-1.gif
. Napisal si tako površno, da jenemogoče razbrati kaj je pravzaprav sploh škirpalo. Tako da..ti tudi odgovorit ne moremo.

V povprečju rolete ne škripljejo, torej če vam jih je našprical imate po svej verjetnosti zdaj mir (Moje mnenje).

luksus

Zelenc'
17. feb 2012
2
0
1
škripale so nam stare rulete in škripajo tudi nove (4 leta stare). Rulete zgledajo da so lesene, v resnici je to take barve plastika. tisti ki imajo/so imeli take rolete (večina) vejo kako se to sliši ko dvigaš/spuščaš rolete. Rolete nam je našprical ampak ne bo večno držalo....