Evo isto meni, pred enim tednom. Ampak meni je požrla tam ene kvadratni decimeter. Jaz doplačam za dodatno zvočno izolacijo pri nakupu novega, pol mi pa požerejo zverine male. Saj kaj druga kot podlasica ali polh ne more bit. Jaz sem zdaj z WD40 našprical vso izolacijo, baje jim to smrdi. Edino upam da se mi avto zavoljo tega ne užge.Pozdravljeni. Zanima me, če mi lahko kdo pove, katera živalca je to naredila na zaščiti pod havbo motorja in če ima kdo izkušnje, kako to preprečiti? To naredijo očetovemu avtu, ko gre na vikend in je tam avto zunaj. Luknja je cca.10cm x 10 cm velika.
Poglej priponko 33370
Mačko nabavi. Edina dokaj ziher varjantače ima kdo izkušnje, kako to preprečiti?
Za gnezdo, zelo primeren material.Jaz sem tudi dozivel sok, mam luknjo cca 40cm. Kaj za vraga so delale zverinice, nimam pojma.
Itak. potem pa imaš čez noč sveže pošteplan na novo opran avto. Ta najhujše so sosedove mačke....Mačko nabavi. Edina dokaj ziher varjanta
V sosednji vasi zgorela mansarda zaradi pogrizenih kablov v podstrehi!Ce je res kuna - se je ne znebis.. jo mam v strehi - letos zaprl ze par zelo majhnih lukenj.. pa zmer najde/nardi nekje novo.
razni špreji, ki jim smrdijo - men niso pomagali
Ultrazvocni piskalci - baje se navadi oz. more bit tak k spreminja frekvenco in cas oddajanja. Glej pri Conradu - za avte mas take piskalnik + elektro šok..
Kletka - se mi je usrala zraven (aja z drekom markira svoj teren).
Podstreha - sedaj laufam radio 8-22h.. upam, da ji dopizdi.