Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Naj mi kdo pove ali je normalno, da ima sklopka zelo veliko prostega hoda, prime pa čisto pri tleh, torej jo je treba pritisniti čisto do podna? Če je kaj narobe, kaj bi to bilo, koliko stane popravilo?
Kolikor vem ima to vozilo hidravlicno komando sklopke.
Se pravi ali si ostal brez zavorne tekocine v posodici ali pa je popustil potisni cilinder na pedalu.
Citat: Uporabnik Car pravi:
Naj mi kdo pove ali je normalno, da ima sklopka zelo veliko prostega hoda, prime pa čisto pri tleh, torej jo je treba pritisniti čisto do podna? Če je kaj narobe, kaj bi to bilo, koliko stane popravilo?
Pri meni je prostega hoda cca. 2-3cm. Pri prestavljanju jo vedno stisnem do podna. Pred kratkim sem imel problem, ker je pedal postal mehak in se ni vračal v zgornji položaj, pred tem, pa se je povečal prosti hod pedala. Težavo sem rešil z menjavo olja v sistemu sklopke in od takrat deluje normalno. Če ti nikjer ne pušča olje, ti svetujem menjavo olja.(zavorno olje DOT4)
Ja, pri meni pa olja sploh ni bilo več! Zdaj pa ne vem a je kje spustilo ali pa ga je pač sčasoma zmanjkalo...Olje sem dolil, prezračil sistem, zaenkrat je ok, bom pa pozoren par dni, da vidim, če kje pušča!
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.